Το Gordon Murray Group ετοιμάζει τα κεντρικά του γραφεία

Σχετικά άρθρα

Το Gordon Murray Group ανακοίνωσε πως θα δημιουργήσει τα κεντρικά του γραφεία στο Windlesham του Surrey Heath, περίπου μια ώρα με το αυτοκίνητο νοτιοδυτικά του Λονδίνου, με τα γραφεία να απέχουν μόλις 11 χλμ από τις εγκαταστάσεις της McLaren στο Woking.

Τα κεντρικά γραφεία του Gordon Murray Group θα καλύπτουν έκταση μεγαλύτερη των 12.000 τ.μ και εκεί θα γίνεται ο σχεδιασμός, η ανάπτυξη και η έρευνα των αυτοκινήτων, ενώ θα στεγάζονται και τα τμήματα πωλήσεων, μάρκετινγκ κτλ.

Τα πρώτα κτίρια θα είναι έτοιμα μέχρι το τέλος του 2022, με την εγκατάσταση να διαθέτει και την δική της πίστα δοκιμών. Έως το 2024 η επένδυση ύψους 50 εκατ. λιρών θα έχει ολοκληρωθεί και θα λειτουργεί στο 100% της.

Η εταιρία λέει πως ήδη τα περισσότερα από τα 100 T.50 που θα κατασκευάσει έχουν ήδη βρει τους ιδιοκτήτες τους, ενώ έχουν πουληθεί και τα μισά από τα 25 T,50s που θα μπορούν να κινηθούν μόνο ενός πίστας.

Η εταιρία λέει πως το carbon monocoque πλαίσιο του T.50 ζυγίζει μόλις 100 κιλά, με το αυτοκίνητο παραγωγής να ζυγίζει λιγότερο από τον στόχο των 986 κιλών, ενώ ο V12 3,9-λίτρων ατμοσφαιρικός κινητήρας θα αποδίδει περισσότερα από 663 άλογα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...