Η Mitsubishi παρουσιάζει το Vision Ralliart Concept

Σχετικά άρθρα

Τον Μάιο του 2021 και μετά από μια παύση 11 ετών, η Mitsubishi επανέφερε στην αγορά τη Ralliart, ήτοι το τμήμα υψηλών επιδόσεων και μηχανοκίνητου αθλητισμού της, που της χάρισε μια σειρά από νίκες και πρωταθλήματα στο WRC.

Η παραπάνω ανακοίνωση έγινε παράλληλα με την Ralliart έκδοση του Triton/L200, το οποίο διέθετε ένα σωρό αυτοκόλλητα και κόκκινες πινελιές. Ωστόσο, για το επερχόμενο Tokyo Auto Salon, που ανοίγει τις πύλες του στις 14 Ιανουαρίου, η ιαπωνική εταιρία έχει ετοιμάσει ένα νέο Ralliart project.

Πιο συγκεκριμένα, στο περίπτερο της η Mitsubishi θα έχει το Vision Ralliart Concept που παρουσίασε σήμερα, το οποίο ουσιαστικά είναι ένα Outlander (πιθανώς στην PHEV έκδοση) με ένα επιθετικό bodykit, χάρη στα φαρδύτερα φτερά εμπρός και πίσω. Διαθέτει επίσης ψεύτικη μάσκα και πιο μεγάλη εισαγωγή αέρα χαμηλά στον προφυλακτήρα, σε σύγκριση με το νέο Outlander.

Το όχημα πατά σε τροχούς 22 ιντσών που γεμίζουν τους θόλους, με τα φρένα να αποτελούνται από εξαπίστονες δαγκάνες. Η ιαπωνική εταιρία δεν έδωσε πληροφορίες σχετικά με τα μηχανικά μέρη, και δυστυχώς το μόνο που έχουμε μέχρι τώρα είναι ότι τα φρένα αντιπροσωπεύουν τη μόνη μηχανική αναβάθμιση, σε σχέση με τη συμβατική έκδοση.

Προχωρώντας στο πίσω μέρος, ο αρκετά μεγάλος διαχύτης που είδαμε αρχικά σε ένα teaser τον περασμένο μήνα περιέχει το λογότυπο της Ralliart, για να δώσει την ψευδαίσθηση ενός πιο γρήγορου Outlander. Από τον διαχύτη και γενικά από το αυτοκίνητο λάμπουν δια της απουσίας τους οι απολήξεις της εξάτμισης, εκτός και αν η Mitsubishi έχει οραματιστεί το Vision Ralliart Concept, ως ένα πλήρως ηλεκτρικό SUV.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...

Εγνατία Οδός: Ακριβαίνουν τα διόδια έως και 120%. Στις ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και Egis η παραχώρηση της για 35 χρόνια

Οι υπουργοί Υποδομών και Οικονομίας υπέγραψαν σήμερα την Κοινή Υπουργική Απόφαση για τις αυξήσεις στα διόδια της Εγνατίας Οδού και αναμένεται η δημοσίευσή της...
Autoblog.gr