Η Toyota παρουσιάζει τα νέα Noah και Voxy

Σχετικά άρθρα

Τα νέα μινιβαν Noah και Voxy παρουσίασε σήμερα η Toyota. Η τέταρτη γενιά τους βασίζεται στην TNGA-C πλατφόρμα, με τα οχήματα να μπορούν να μεταφέρουν έως και 8 επιβάτες στο εσωτερικό τους.

Το μήκος τους φτάνει τα 4,695 μέτρα, με το πλάτος τους να κυμαίνεται από τα 1,895 έως τα 1,925 μέτρα ανάλογα με την έκδοση. Το μεταξόνιο αγγίζει τα 2,85 μέτρα και στο εσωτερικό τους συναντάμε οθόνη αφής 8″ ή 10,5″.

Κίνηση παίρνει από έναν 2,0-λιτρο κινητήρα βενζίνης που συνδυάζεται με CVT κιβώτιο ταχυτήτων που στέλνει τη κίνηση στον μπροστινό άξονα, με το σύστημα τετρακίνησης να βρίσκεται στον πρόσθετο εξοπλισμό.

Επίσης υπάρχει και ένας 1.800άρης υβριδικός κινητήρας που έχει αναβαθμισμένο ηλεκτρικό κινητήρα και καλύτερη μπαταρία σε σύγκριση με το αντίστοιχο σύνολο των προηγούμενων γενιών. Η Toyota δεν αποκάλυψε άλλες τεχνικές λεπτομέρειες, ούτε τις ιπποδυνάμεις των κινητήρων.

Η Modellista ήδη παρουσίασε τα αξεσουάρ που προσφέρει για τα δύο νέα μοντέλα, όπου ανάμεσα τους συναντάμε νέες ζάντες και νέα bodykit.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Toyota ανακαλεί 211.000 Prius

Η Toyota προχωρά στην ανάκληση 211.000 Prius και Prius Prime, παγκοσμίως, παραγωγής 2023 και 2024, επειδή οι πίσω πόρτες ενδέχεται να ανοίξουν απροσδόκητα. Το Prius...

EuroNCAP: Πεντάστερα τα Nio EL6, Toyota C-HR και υπό προϋποθέσεις το Honda CR-V

Ο EuroNCAP έκανε γνωστά τα αποτελέσματα των δοκιμών ασφάλειας που διενήργησε στα Nio EL6, Toyota C-HR, και Honda CR-V υπό τους ενημερωμένους κανονισμούς του...

Με ανοιγόμενο πίσω παράθυρο το νέο Toyota 4Runner

Η Toyota συνεχίζει το teasing της νέας γενιάς του 4Runner, με το επερχόμενο off-roader SUV να έχει ηλεκτρικά ανοιγόμενο πίσω παράθυρο. Το αυτοκίνητο θα παρουσιαστεί...