Τα νέα μινιβαν Noah και Voxy παρουσίασε σήμερα η Toyota. Η τέταρτη γενιά τους βασίζεται στην TNGA-C πλατφόρμα, με τα οχήματα να μπορούν να μεταφέρουν έως και 8 επιβάτες στο εσωτερικό τους.

Το μήκος τους φτάνει τα 4,695 μέτρα, με το πλάτος τους να κυμαίνεται από τα 1,895 έως τα 1,925 μέτρα ανάλογα με την έκδοση. Το μεταξόνιο αγγίζει τα 2,85 μέτρα και στο εσωτερικό τους συναντάμε οθόνη αφής 8″ ή 10,5″.

Κίνηση παίρνει από έναν 2,0-λιτρο κινητήρα βενζίνης που συνδυάζεται με CVT κιβώτιο ταχυτήτων που στέλνει τη κίνηση στον μπροστινό άξονα, με το σύστημα τετρακίνησης να βρίσκεται στον πρόσθετο εξοπλισμό.

Επίσης υπάρχει και ένας 1.800άρης υβριδικός κινητήρας που έχει αναβαθμισμένο ηλεκτρικό κινητήρα και καλύτερη μπαταρία σε σύγκριση με το αντίστοιχο σύνολο των προηγούμενων γενιών. Η Toyota δεν αποκάλυψε άλλες τεχνικές λεπτομέρειες, ούτε τις ιπποδυνάμεις των κινητήρων.

Η Modellista ήδη παρουσίασε τα αξεσουάρ που προσφέρει για τα δύο νέα μοντέλα, όπου ανάμεσα τους συναντάμε νέες ζάντες και νέα bodykit.