Ένα Nissan Skyline GT-R Nismo 400R πωλείται για 1,9 εκατ. ευρώ

Σχετικά άρθρα

Ήταν Νοέμβριος του 1997 όταν η Nissan λάνσαρε στην αγορά το πιο σκληροπυρηνικό R33 που είδε το φως της παραγωγής. Το όνομα του Nismo 400R. Το φαρδύ bodykit, ο νέος εμπρός προφυλακτήρας, το νέο carbon καπό, η μεγάλη πίσω αεροτομή και οι φανταστικές, διαιρούμενες ζάντες ελαφρού κράματος ήταν τα στοιχεία που το διαφοροποιούσαν αισθητικά από οποιοδήποτε άλλο GT-R. Οι διαφορές όμως δεν ήταν μόνο επιφανειακές.

Το Nismo 400R διέθετε αναβαθμισμένο σύστημα πέδησης, σκληρότερες και χαμηλότερες αναρτήσεις και έναν κινητήρα που ονομαζόταν RB-X GT2. Πρόκειται για έναν υπερκυβισμένο RB26DETT στα 2,8 λίτρα που απέδιδε 400 άλογα και 469 Nm, τα οποία περνούσαν στον δρόμο από το εξαιρετικό σύστημα τετρακίνησης του GT-R.

Μόλις 44 Nissan Skyline GT-R Nismo 400R κατασκευάστηκαν και ένα από αυτά αναζητά νέο ιδιοκτήτη, αρκεί να είναι πρόθυμος να πληρώσει 1,6 εκατ. λίρες (1.917.000 ευρώ).

Το αυτοκίνητο έχει διανύσει 61.000 χλμ, συνοδεύεται από όλα τα έγγραφα που πιστοποιούν την αυθεντικότητά του και δεν έχει εμπλακεί ποτέ σε ατύχημα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...