Η 25χορνη ρεπόρτερ Tori Yorgey κάλυπτε ένα θέμα που αφορούσε το δίκτυο ύδρευσης στο Dunbar της Δυτικής Βιρτζίνια των ΗΠΑ, όταν ο οδηγός ενός Chevrolet Avalanche πρώτης γενιάς, την παρέσυρε με το αυτοκίνητό του.

Θεέ μου, μόλις με χτύπησε ένα αυτοκίνητο, αλλά είμαι εντάξει. Μόλις με χτύπησε ένα αυτοκίνητο, αλλά είμαι εντάξει, Tim. Είμαι εντάξει. Είμαστε όλοι καλά.

Είμαι εντάξει, ναι… Είμαστε σε ζωντανή μετάδοση στην τηλεόραση. Είναι όλα καλά. Στην πραγματικότητα με χτύπησε ένα αυτοκίνητο στο κολέγιο, ακριβώς έτσι. Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι καλά,

είπε έκπληκτη η Αμερικανίδα δημοσιογράφος.

Τίποτα δεν υποδηλώνει πως ο οδηγός του αυτοκινήτου χτύπησε σκοπίμως την ρεπόρτερ. Ο οδηγός σταμάτησε αμέσως για να βεβαιωθεί πως η γυναίκα δεν τραυματίστηκε, ζητώντας συγγνώμη για το ατύχημα που προκάλεσε.

Το εντυπωσιακό είναι πως η ρεπόρτερ διατήρησε την ψυχραιμία της και συνέχισε τη δουλειά της. Στη συνέχεια πήγε στο τοπικό νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε πως δεν τραυματίστηκε. Η ίδια είπε μονάχα πως πονά λίγο στη πλάτη και στο δεξί της πόδι.