Παραδόθηκαν στο Λονδίνο τρεις Bugatti Chiron Super Sport 300+

Σχετικά άρθρα

Η Bugatti ξεκίνησε την παραγωγή της Chiron Super Sport 300+ το δεύτερο εξάμηνο του περασμένου έτους και μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου, είχε ολοκληρώσει την συναρμολόγηση των πρώτων οκτώ αυτοκινήτων.

Σε αντίθεση με όλες τις άλλες εκδόσεις της Chiron, όσοι αγόρασαν μια Super Sport 300+ είχαν πολύ λίγα περιθώρια παραμετροποιήσης, καθώς και τα 30 αυτοκίνητα που θα βγουν στην παραγωγή είναι βαμμένα στο ίδιο μαύρο χρώμα, με τις πορτοκαλί αγωνιστικές ρίγες να δημιουργούν αντίθεση.

Επιπλέον, η Chiron Super Sport 300+ έρχεται αποκλειστικά με γυαλιστερές μαύρες ζάντες και μαύρες δαγκάνες φρένων, ενώ μια από τις λίγες επιλογές που είναι διαθέσιμες στους αγοραστές είναι τα γυάλινα πάνελ της οροφής Sky View. Πρόσφατα, η αντιπροσωπεία της γαλλικής αυτοκινητοβιομηχανίας στην Αγγλία, η H.R. Owen, παρέδωσε τρεις Chiron Super Sport 300+, και μια εξ αυτών διέθετε την προαναφερθείσα ηλιοροφή.

Να θυμίσω, το Σεπτέμβριο του 2019 η Bugatti πήγε στην τεράστια ευθεία μήκους 9 χιλιομέτρων της πίστας Ehra-Lessien (που ανήκει στην Volkswagen) και μια ειδικά τροποποιημένη Chiron έγινε το ταχύτερο αυτοκίνητο του κόσμου, καθώς πέτυχε νέο ρεκόρ τελικής ταχύτητας, πιάνοντας τα 490,48 χλμ/ώρα (304,77 μίλα/ώρα).

To μοντέλο έχει γίνει ήδη sold out, με την τιμή της Chiron Super Sport 300+ να ορίζεται στα 3,5 εκατ. ευρώ (προ φόρων). Το αυτοκίνητο φορά τον W16 quad-turbo 8,0-λίτρων κινητήρα απόδοσης 1.600 ίππων, ενώ υπάρχουν αρκετές αλλαγές στην αεροδυναμική του, καθώς φέρει το μακρύ άβαφο carbon σώμα της Chiron που σημείωσε το ρεκόρ, το οποίο είναι κατά 250 χλστ. μακρύτερο από την κανονική Chiron.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...