Τα πρώτα δύο νέα Toyota Tundra πουλήθηκαν για 1,25 εκατ. δολάρια

Σχετικά άρθρα

Στο περιθώριο της δημοπρασίας του Barrett-Jackson στο Scottsdale, τα δύο πρώτα νέα Tundra πουλήθηκαν συνολικά για 1,25 εκατ. δολάρια, με όλα τα χρήματα να δίδονται για φιλανθρωπικούς σκοπούς στο Ταμείο Παραολυμπιακών της Toyota στις ΗΠΑ, το οποίο ξεκίνησε η εταιρεία σε μια προσπάθεια να υποστηρίξει τους ς αθλητές που συμμετέχουν στους Παραολυμπιακούς Αγώνες με την Εθνική Ομάδα των ΗΠΑ.

Συγκεκριμένα το Tundra Capstone με αριθμό πλαισίου 001 πουλήθηκε για 700.000 δολάρια, ενώ το Tundra TRD Pro με αριθμό πλαισίου 002 έπιασε τα 550.000 δολάρια.

Μαζί με αυτοκίνητα, οι νικητές κέρδισαν και ένα ταξίδι για δύο στο Park City της Γιούτα ώστε να εμψυχώσουν τους αθλητές της Εθνικής Ομάδας των ΗΠΑ που πηγαίνουν στους Παραολυμπιακούς Χειμερινούς Αγώνες και ένα κάλυμμα κινητήρα υπογεγραμμένο από τον αρχιμηχανικό Mike Sweers.

Ακόμη θα λάβουν μια αποκλειστική εκτύπωση με κορνίζα των αυθεντικών σκίτσων του Tundra από το στούντιο σχεδιασμού της Toyota στη Βόρεια Αμερική με την υπογραφή του προέδρου του σχεδιαστικού κέντρου, Kevin Hunter, και των εξωτερικών σχεδιαστών του Tundra, Adam Rabinowitz και Chung Lee.

Μέχρι σήμερα το ταμείο έχει συγκεντρώσει 4,9 εκατομμύρια δολάρια, έχοντας υποστηρίξει περισσότερους από 340 αθλητές.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δύο νέα ηλεκτρικά παρουσίασε η Toyota στη Κίνα

Στην έκθεση του Πεκίνου η Toyota παρουσίασε τα bZ3C και bZ3X, δύο νέα ηλεκτρικά αυτοκίνητα που θα κυκλοφορήσουν στην αγορά της Κίνας. Αποτελούν τις...