Η BMW προσφέρει δύο χρόνια δωρεάν φόρτιση στην Αμερική

Σχετικά άρθρα

Τον Μάρτιο του 2022 η BMW θα λανσάρει στην αγορά της Αμερικής τα νέα iX xDrive50, i4 eDrive40 και i4 M50, και την περασμένη Παρασκευή η γερμανική εταιρία έκανε γνωστό ότι οι ιδιοκτήτες των εν λόγω ηλεκτρικών μοντέλων θα έχουν για δύο χρόνια δωρεάν φόρτιση σε όλους τους σταθμούς της Electrify America.

Πιο συγκεκριμένα, η περίοδος της δωρεάν φόρτισης των δύο ετών θα ξεκινά από τη στιγμή της αγοράς και αφορά όσους αγοράσουν το αυτοκίνητου τους εντός του 2022. Επιπλέον, η δωρεάν φόρτιση θα είναι για 30 λεπτά.

Οι πελάτες της BMW θα έχουν πρόσβαση σε περισσότερους από 3.000 φορτιστές της Electrify America σε όλη τη χώρα, με την τελευταία να διαχειρίζεται το μεγαλύτερο ιδιόκτητο δίκτυο ταχυφορτιστών της Αμερικής, καθώς διαθέτει σταθμούς από 150 kW έως 350 kW.

Διάβασε ακόμα

Έως 521 χλμ. η πραγματική αυτονομία του BMW iX, έως 484 χλμ. της BMW i4

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...