Σε περιορισμένη παραγωγή 99 μονάδων η 8 X Jeff Koons BMW 8 Series Gran Coupe

Σχετικά άρθρα

Η BMW συνεργάστηκε για ακόμη μια φορά με τον διάσημο καλλιτέχνη Jeff Koons για να δημιουργήσει την 8 X Jeff Koons, μια ειδική έκδοση της 8 Series Gran Coupe που θα περάσει στη παραγωγή σε 99 μονάδες.

Το πρώτο αυτοκίνητο από αυτά θα βγει σε δημοπρασία από τον οίκο Christie’s στη Νέα Υόρκη στις 4 Απριλίου, με όλα τα χρήματα να δίνονται για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Τα υπόλοιπα 98 θα πουληθούν αποκλειστικά στις ΗΠΑ με τιμή 350.995 δολαρίων.

Η ιδιαίτερη αυτή δημιουργία βασίζεται στην M850i ​​xDrive Gran Coupe, με το σώμα να έχει ιδιαίτερα γραφικά εμπνευσμένα από κόμικς και στο εσωτερικό υπάρχουν κόκκινες/μπλε/καφέ δερμάτινες επενδύσεις, με την υπογραφή του Koons να βρίσκεται στη κεντρική κονσόλα.

Σύμφωνα με την BMW η κατασκευή κάθε μιας 8 X Jeff Koons απαιτεί 11 στάδια και αρκετές εκατοντάδες ώρες εργασίας. Η εταιρία θα κατασκευάζει 2 τέτοια αυτοκίνητα κάθε εβδομάδα και μόνο η βαφή απαιτεί περισσότερες από 200 ώρες.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

EuroNCAP: 8 νέα πεντάστερα μοντέλα, τετράστερα τα Hyundai Kona, Honda ZR-V και VinFast VF8

O EuroNCAP, o ανεξάρτητος ευρωπαϊκός οργανισμός ασφαλείας έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα τα πιο πρόσφατα αποτελέσματα δοκιμών του, τα οποία έγιναν με τα νέα αυστηρότερα...