Η Mazda teasάρει το εσωτερικό του CX-60

Σχετικά άρθρα

Η Mazda ετοιμάζεται για τα αποκαλυπτήρια του CX-60, τα οποία θα γίνουν στις 8 Μαρτίου, με την ιαπωνική εταιρία να δίνει σήμερα στη δημοσιότητα μια φωτογραφία και ένα teaser video του νέου της SUV.

Αισθητικά, το CX-60 θα φέρει την τελευταία εξέλιξη της σχεδιαστικής φιλοσοφίας Kodo, η οποία έρχεται σε συνδυασμό και με την ιαπωνική έννοια του “Ma”. Η τελευταία αντιπροσωπεύει την ήρεμη και αξιοπρόσεκτη ομορφιά του κενού χώρου, μέσα από την ανθεκτικότητα του νέου εντυπωσιακού SUV, με μπροστινό κινητήρα και κίνηση στους πίσω τροχούς.

Επιπλέον, το CX-60 εισάγει για πρώτη φορά τις ιδέες του Kaicho, ήτοι της αρμονίας που προέρχεται από την ανάμειξη διαφορετικών υλικών και υφών, όπως ξύλο σφενδάμου, δέρμα Νάπα, ιαπωνικά υφάσματα και λεπτομέρειες από χρώμιο, αλλά και του Musubu, τον μοναδικό ιαπωνικό τρόπο δεσίματος υφασμάτων, που αποτέλεσε και την έμπνευση για τη ραφή του πίνακα οργάνων.

Μηχανικά το CX-60 θα πρωτοστατήσει στην ευρωπαϊκή αγορά των plug-in υβριδικών μοντέλων. Το σύστημα μετάδοσης κίνησης θα συνδυάζει έναν τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα 2,5 λίτρων με έναν ηλεκτροκινητήρα, με την συνδυαστική απόδοση του συνόλου να ξεπερνά τους 300 ίππους.

Μελλοντικά, θα παρουσιαστεί ο νέας γενιάς Skyactiv-X εξακύλινδρος σε σειρά βενζινοκινητήρας και ο diesel κινητήρας Skyactiv-D, σε συνδυασμό με ένα ήπιο υβριδικό σύστημα 48V, συνδυάζοντας υψηλή απόδοση με εξαιρετικές περιβαλλοντικές επιδόσεις.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Mazda CX-80

Η Mazda παρουσίασε σήμερα το νέο της επταθέσιο SUV, το CX-80, που αποτελεί το πιο ευρύχωρο αυτοκίνητο στην ευρωπαϊκή γκάμα της και τη νέα...