Binotto: Η Ferrari είναι έτοιμη για το πρωτάθλημα

Σχετικά άρθρα

Μετά από 3 χρόνια η Ferrari δείχνει φέτος ικανή να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, τόσο των κατασκευαστών, όσο και των οδηγών, με τον Mattia Binotto σε δηλώσεις του να λέει πως η Scuderia, η οποία προηγείται στο πρωτάθλημα των κατασκευαστών, είναι έτοιμη να κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα.

Η εξέλιξη θα διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο φέτος, όχι μόνο για εμάς αλλά για όλες τις ομάδες. Είναι αλήθεια πως οι ανταγωνιστές μας είναι πολύ δυνατοί και το έχουν αποδείξει πως έχουν τρομερή ταχύτητα. Οι τελευταίες μας ευκαιρίες για πρωτάθλημα ήταν το 2017 και το 2018, όμως είχαμε χάσει έδαφος λόγω του ρυθμού εξέλιξής μας.

Από τότε έχουμε βελτιώσει όλα μας τα εργαλεία σχεδιασμού του μονοθεσίου. Έχουμε νέα αεροδυναμική σήραγγα, νέες μεθοδολογίες και διαδικασίες σχεδιασμού και προσομοίωσης. Σήμερα είμαστε πιο έτοιμοι για το πρωτάθλημα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και πρέπει να κάνουμε σωστή δουλειά στην εξέλιξη. To budget cap θα επηρεάσει το ρυθμό εξέλιξης και είναι ένα σημείο-κλειδί στη φετινή σεζόν.

είπε ο Binotto, ενώ σε ότι αφορά τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος των οδηγών, Charles Leclerc, τόνισε:

Ο Charles είναι έτοιμος να παλέψει για το πρωτάθλημα. Είναι κάτι που το περίμενα Όταν ανανεώσαμε το συμβόλαιό μαζί του μέχρι το τέλος του 2024. Γνωρίζαμε για το τι είναι ικανός να κάνει και αναμφίβολα αποδεικνύει πως είναι ικανός να παλέψει για το πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι έχει το ταλέντο, έχει την ικανότητα, είναι ένας πολύ οδηγός και είμαστε πολύ χαρούμενοι με τις εμφανίσεις του μέχρι στιγμής.

Ο Μονεγάσκος πρόσθεσε:

Σίγουρα είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό το ξεκίνημα της σεζόν. Δουλεύω καλά με την ομάδα και η προετοιμασία για τους πρώτους αγώνες ήταν πολύ καλή, οπότε νιώθω καλά γενικά. Αλλά σίγουρα θα ακολουθήσουν κι άλλα. Αυτό για το οποίο χαίρομαι δεν είναι πραγματικά η απόδοση, αλλά γιατί ξέρω ακριβώς που πρέπει να δουλέψω ακόμα περισσότερο και τι πρέπει να βελτιώσω για να ξεκλειδώσω ακόμη καλύτερες επιδόσεις.

Αν θα είναι αρκετό ή όχι να κατακτήσω το παγκόσμιο πρωτάθλημα, δεν έχω ιδέα. Είναι ακόμα πολύ νωρίς στη σεζόν, αλλά ας πούμε ότι είναι μια πολύ καλή αρχή.

Όπως είπα πολλές φορές, νομίζω ότι η ανάπτυξη θα είναι το κλειδί και εμείς ως οδηγοί πρέπει να βοηθήσουμε την ομάδα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να διατηρήσει αυτή την ανταγωνιστικότητα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα