Κάποιος πλήρωσε 475.000 δολάρια για μια 8 X Jeff Koons BMW 8 Series Gran Coupe

Σχετικά άρθρα

Η μοναδική 8 X Jeff Koons BMW 8 Series Gran Coupe που φέρει την υπογραφή του διάσημου καλλιτέχνη Jeff Koons δημοπρατήθηκε έναντι 475.000 δολαρίων και όλα τα έσοδα θα δοθούν για φιλανθρωπικό σκοπό στο Διεθνές Κέντρο για Εξαφανισμένα και Εκμεταλλευόμενα Παιδιά (ICMEC), με το οποίο ο Koons συνεργάζεται προσωπικά για περισσότερα από 20 χρόνια.

Η 8 X Jeff Koons είναι μια ειδική έκδοση της 8 Series Gran Coupe που θα περάσει στη παραγωγή σε 99 μονάδες. Με το πρώτο αυτοκίνητο να πουλήθηκε για 475.000 δολάρια, τα υπόλοιπα 98 θα πουληθούν αποκλειστικά στις ΗΠΑ με τιμή 350.995 δολαρίων.

Η ιδιαίτερη αυτή δημιουργία βασίζεται στην M850i ​​xDrive Gran Coupe, με το σώμα να έχει ιδιαίτερα γραφικά εμπνευσμένα από κόμικς και στο εσωτερικό υπάρχουν κόκκινες/μπλε/καφέ δερμάτινες επενδύσεις, με την υπογραφή του Koons να βρίσκεται στη κεντρική κονσόλα.

Σύμφωνα με την BMW η κατασκευή κάθε μιας 8 X Jeff Koons απαιτεί 11 στάδια και αρκετές εκατοντάδες ώρες εργασίας. Η εταιρία θα κατασκευάζει 2 τέτοια αυτοκίνητα κάθε εβδομάδα και μόνο η βαφή απαιτεί περισσότερες από 200 ώρες.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

EuroNCAP: 8 νέα πεντάστερα μοντέλα, τετράστερα τα Hyundai Kona, Honda ZR-V και VinFast VF8

O EuroNCAP, o ανεξάρτητος ευρωπαϊκός οργανισμός ασφαλείας έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα τα πιο πρόσφατα αποτελέσματα δοκιμών του, τα οποία έγιναν με τα νέα αυστηρότερα...