H Ferrari δίνει νέο σκίτσο της αγωνιστικής 296 GT3

Σχετικά άρθρα

Πριν σχεδόν ένα μήνα, η Ferrari έδωσε τις δύο πρώτες φωτογραφίες με σκίτσα της αγωνιστικής GT3 έκδοσης της 296 GTB που ετοιμάζει, και σήμερα η ιταλική εταιρία έδωσε μια ακόμα φωτογραφία αυτού.

Η 296 GT3 θα αντικαταστήσει τα 488 GT3 και 488 GT3 Evo, με τα οποία η Ferrari κέρδισε 107 τίτλους και 429 νίκες, συμμετέχοντας σε 770 αγώνες.

Τα αποκαλυπτήρια της 296 GT3 αναμένεται να γίνουν σύντομα και εντός του έτους, με το αγωνιστικό ντεμπούτο της νέας αγωνιστικής Ferrari να γίνεται το 2023.

Αυτή φέρει νέο επιθετικό bodykit με μεγάλη πίσω αεροτομή, ενώ λόγω κανονισμών θα εξοπλίζεται μόνο με τον V6 2,9-λίτρων twin-turbo κινητήρα και όχι και με τον ηλεκτροκινητήρα του αυτοκινήτου παραγωγής.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...

Ferrari: Δημιουργία ερευνητικού κέντρου για την ανάπτυξη μπαταριών

Η Ferrari εγκαινίασε ένα νέο ερευνητικό κέντρο ηλεκτροχημείας στο Πανεπιστήμιο της Μπολόνια, καθώς ετοιμάζεται να παράγει το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό supercar μέχρι τα τέλη...