Την Τετάρτη, 13 Απριλίου, ανοίγει τις πύλες της η έκθεση της Νέας Υόρκης, αλλά αύριο η Lamborghini έχει προγραμματίσει να παρουσιάσει μια νέα έκδοση της Huracan, χωρίς γίνεται γνωστό αν αυτή θα βρίσκεται στο περίπτερο της στην προαναφερθείσα έκθεση.

Η νέα έκδοση του ιταλικού supercar αφορά την έκδοση παραγωγής της Huracan Sterrato concept, και τώρα διέρρευσε η πρώτη φωτογραφία του μοντέλου.

Αυτό θα μπορεί να κινηθεί και εκτός δρόμου, καθώς η απόσταση από το έδαφος έχει αυξηθεί κατά 47 χλστ. με την γωνία προσέγγισης αυξάνεται κατά 1% και η γωνία διαφυγής κατά 6,5%. Αυξημένα κατά 30 χλστ. θα είναι και τα μετατρόχια. Ακόμα υπάρχουν προστατευτικά πατώματος, προστατευτικά προφυλακτήρων, φουσκωμένα φτερά, πρόσθετα LED φώτα στον εμπρός προφυλακτήρα.

Κίνηση θα παίρνει από τον 5,2-λίτρων V10 κινητήρα απόδοσης 640 ίππων, που θα στέλνει την κίνηση σε όλους τους τροχούς. Θα εξοπλίζεται με σύστημα τετραδιεύθυνσης, torque vectoring και ειδικά τροποποιημένη ανάρτηση που ελέγχεται μέσω του αναβαθμισμένου Lamborghini Dinamica Veicolo Integrata (LDVI).