Στις 20 Απριλίου, η BMW θα παρουσιάσει τη νέα Σειρά 7, αλλά μόλις διέρρευσε η παρακάτω φωτογραφία (πολύ χαμηλής ανάλυσης) που αποκαλύπτει τον σχεδιασμό του εμπρός μέρους. Αυτός ακολουθεί την κατεύθυνση που όρισε το facelift της X7, με τα διπλά φωτιστικά σώματα και τα πολύ μεγάλα, φωτιζόμενα “νεφρά” της μάσκας να είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του πολυτελούς μοντέλου.

Η νέα γενιά της Σειράς 7 θα προσφέρεται και με ένα αμιγώς ηλεκτρικό κινητήριο σύνολο, με τον V12 κινητήρα της M760i έκδοσης να καταργείται. Η κορυφαία έκδοση της νέας γενιάς του αυτοκινήτου θα ονομάζεται Mi7 ή i7 M60 και θα αποδίδει 650-700 άλογα από δύο ηλεκτροκινητήρες που θα αντλούν ενέργεια από μια μπαταρία 100-120 kWh που θα δίνει αυτονομία 640+ χλμ ανά φόρτιση, ενώ τα 0-100 χλμ/ώρα θα είναι σε θέση να τα κάνει σε λιγότερο από 3,9 δευτερόλεπτα.

Επίσης θα υπάρχουν οι ηλεκτρικές εκδόσεις i740 και i750 AWD, με την πρώτη να διαθέτει μόνο έναν ηλεκτροκινητήρα στον πίσω άξονα και την δεύτερη να έχει δύο ηλεκτροκινητήρες, έναν ανά άξονα, με την απόδοση των δύο αυτών εκδόσεων να κυμαίνεται μεταξύ 350 και 450 ίππων. Και οι τρεις ηλεκτρικές εκδόσεις θα υποστηρίζουν ταχεία φόρτιση.

Μαζί με την ηλεκτρική έκδοση της Σειράς 7, η νέα γενιά του μοντέλου θα διατίθεται και σε plug-in υβριδική έκδοση, ενώ θα συνεχίσουν να υπάρχουν οι βενζινοκίνητες και πετρελαιοκίνητες εκδόσεις (όπως οι 740i και 735d), με όλες τις εκδόσεις να βασίζονται στην ίδια πλατφόρμα.

Η plug-in υβριδική έκδοση θα ονομαστεί M750e και θα συνδυάζει έναν turbo 3,0-λιτρο εξακύλινδρο σε σειρά κινητήρα και έναν ηλεκτροκινητήρα. Θα αντικαταστήσει στην τωρινή έκδοση 750i και θα αποδίδει περισσότερα από 500 άλογα.

Στο εσωτερικό θα συναντάμε κυρτή οθόνη στο ταμπλό, ψηφιακό πίνακα οργάνων, πανοραμική γυάλινη ηλιοροφή, με τους πίσω επιβάτες να έχουν μπροστά τους μια Ultra Wide οθόνη 31″, με ανάλυση 8Κ, σε διάταξη 32:9, η οποία θα κρύβεται μέσα στην οροφή.