Πωλείται ένα Mazda RX-7 με μόλις 764 χλμ. για €159.000

Σχετικά άρθρα

Αυτό το Mazda RX-7 βγήκε προς πώληση πριν έξι μήνες, με την πολωνική αντιπροσωπεία Fi-Pol να ζητά τότε €129.000. Φαίνεται, όμως, ότι το συγκεκριμένο αντίτιμο ήταν μικρό για την αντιπροσωπεία, καθώς τώρα ζητά €159.000, για το ίδιο αυτοκίνητο με τα ίδια χιλιόμετρα.

Το ιαπωνικό sportscar κατασκευάστηκε τον Απρίλιο του 1992 και έκτοτε έχει διανύσει μόλις 764 χλμ., καθώς ο ιδιοκτήτης του το πρόσθεσε στη συλλογή του και το “έκλεισε” σε ένα γκαράζ, διατηρώντας το σε άριστη κατάσταση.

Όπως βλέπεις το θρυλικό μοντέλο της Mazda βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, λες και βγήκε σήμερα από το εργοστάσιο της εταιρίας. Μηχανικά, κάτω από γεμάτο καμπύλες καπό υπάρχει ο 13B-REW περιστροφικός κινητήρας, που αποδίδει 280 άλογα και 314 Nm ροπής.

Με το βάρος του να είναι 1.230 κιλά, για τα 0-100 χλμ/ώρα χρειάζεται 5,2 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 256 χλμ/ώρα. Το αυτοκίνητο έχει γερμανική άδεια κυκλοφορίας και συνοδεύεται από όλα τα έγγραφα που πιστοποιούν την εργοστασιακή κατάστασή του.

Πηγήmobile.de

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...

Tέλος παραγωγής για τη Ferrari Roma

Πριν ένα χρόνο η Ferrari αποκάλυψε την ανοιχτή έκδοση του ομορφότερου μοντέλου της γκάμα της, τη Roma Spider, οι παραδόσεις της οποίας ξεκίνησαν το...
Autoblog.gr