Ανακαλούνται 572 Kia Picanto στην Ελλάδα

Σχετικά άρθρα

Την ανάκληση 572 Picanto ανακοίνωσε η Kia στην Ελλάδα, αυτοκίνητα που κατασκευάστηκαν από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως και τον Φεβρουάριο του 2022.

Αιτία της ανάκλησης είναι το γεγονός πως στα επηρεαζόμενα οχήματα ενδέχεται να απουσιάζει η ηχητική προειδοποίηση όταν το πίσω φως ομίχλης είναι ενεργοποιημένο, ο διακόπτης ανάφλεξης βρίσκεται στην θέση OFF και η πόρτα του οδηγού είναι ανοιχτή.

Για τον λόγο αυτό αναβαθμίζεται το λογισμικό της ηλεκτρονικής μονάδας στον πίνακα οργάνων ώστε να προστεθεί στην λειτουργία του η ηχητική υπενθύμιση για το πίσω φως ομίχλης.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί στην Ελλάδα καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα. Οι ιδιοκτήτες των επηρεαζόμενων οχημάτων θα ενημερωθούν εγγράφως, μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν, ύστερα από τηλεφωνικό ραντεβού, σε έναν Συνεργάτη του Δικτύου Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Kia σε όλη την Ελλάδα, για να γίνει η αναβάθμιση λογισμικού της ηλεκτρονικής μονάδας του πίνακα οργάνων μέσω ειδικού διαγνωστικού μηχανήματος, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με την Τεχνική Διεύθυνση της Kia στο τηλέφωνο 210 5507215 (αρμόδια κ. Μαρία Κατερτζιάδου).

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ξεκινούν και πάλι τα έργα για το Flyover. Απορρίφθηκε η αίτηση αναστολής

Ξεκινούν και πάλι τα έργα κατασκευής του Flyover στη Θεσσαλονίκη, καθώς το Συμβούλιο της Επικρατείας απέρριψε την αίτηση αναστολής των εργασιών που είχαν καταθέσει...

Ανακαλούνται 7.458 Porsche Taycan λόγω κινδύνου πυρκαγιάς

Η Porsche προχωρά στην ανάκληση 7.458 Taycan, παραγωγής μεταξύ 2018 και 2024 εξαιτίας πιθανού προβλήματος στις μπαταρίες τους που θα μπορούσε να οδηγήσει σε...

Με πρόσθετες αποζημιώσεις προς τους παραχωρησιούχους κινδυνεύει να επιβαρυνθεί το ελληνικό Δημόσιο

Με πρόσθετες αποζημιώσεις στους παραχωρησιούχους κινδυνεύει να επιβαρυνθεί το ελληνικό Δημόσιο εξαιτίας των καθυστερήσεων στα έργα, οι οποίες προκαλούνται και από τους αργούς χρόνους...