Δημοπρατείται το Hummer H1 του Tupac

Σχετικά άρθρα

Ο αείμνηστος Tupac Shakur ήταν ένας από τους πιο χαρισματικούς και πολυτάλαντους καλλιτέχνες που αναδείχθηκαν στη δεκαετία του ’90. Ο Tupac, ο οποίος έγινε πρώτα γνωστός ως μέλος των Digital Underground, ξεκίνησε σόλο καριέρα το 1991 και συνέβαλε στον επαναπροσδιορισμό και τη διαμόρφωση του κόσμου του hip-hop για γενιές, με την μουσική του να έχει διαρκή επιρροή για γενιές.

Επιπλέον, τα κομμάτια του “Dear Mama”, California Love, “Holla if ya Hear Me” και “All Eyez on Me” έγιναν τεράστιες εμπορικές επιτυχίες, με το σύνολο της δουλειάς του να αναφέρεται συχνά ως μια από τις καλύτερες στη hip-hop σκηνή. Η ζωή του Tupac κόπηκε τραγικά μετά από πυροβολισμό στις 7 Σεπτεμβρίου 1996, στο Λας Βέγκας, μπροστά από το ξενοδοχείο Maxim, για να αφήσει την τελευταία του πνοή έξι ημέρες αργότερα μετά από εσωτερική αιμορραγία, σε ηλικία μόλις 25 ετών.

Ο οίκος δημοπρασιών Goldin έχει βγάλε σε διαδικτυακή πώληση το Hummer H1 του διάσημου αμερικάνου ράπερ, με το υψηλότερο bid τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές να είναι στα 100.000 δολάρια. Ωστόσο, το online σφυρί θα πέσει σε 11 ημέρες, κάτι που σημαίνει ότι η τιμή θα αυξηθεί σημαντικά.

Αυτή είναι η τρίτη φορά που δημοπρατείται το αυτοκίνητο τα τελευταία έξι χρόνια, καθώς το 2016 είχε πουληθεί έναντι $337.144, ενώ το 2017 -η δεύτερη φορά- δεν έγινε γνωστό το ποσό. Το Hummer H1 παραδόθηκε στον Tupac τον Αύγουστο του 1996, ένα μήνα πριν τη δολοφονία του, και έχει αριθμό πλαισίου 137ZA8332TE170007, ενώ φέρει την αυθεντική πινακίδα κυκλοφορίας, YAKNPAK.

Μεταξύ άλλων, διαθέτει φώτα στην οροφή και ορισμένες ακόμη αλλαγές και στο εσωτερικό του συναντάμε δερμάτινες επενδύσεις, ξύλινα διακοσμητικά, σύστημα πλοήγησης, ηχοσύστημα της Clarion με 12 ηχεία και κλιματισμό. Τέλος, μηχανικά φορά τον 6,5-λίτρων turbodiesel V8 κινητήρα, απόδοσης 195 και 585 Nm ροπής, που συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο.

Να θυμίσω ότι η BMW Σειράς 7 μέσα στην οποία πυροβολήθηκε ο Tupac πουλήθηκε για 1,75 εκατ. δολάρια.

Πηγήgoldin

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Στο σφυρί η τελευταία Bentley Bacalar

Τον Μάρτιο του 2020 το τμήμα Mulliner της Bentley παρουσίασε το Bacalar, ένα περιορισμένης παραγωγής μοντέλο που βασίζεται στην Continental GT Convertible, και η...

Στο σφυρί το Fiat 500L του Πάπα Φραγκίσκου

Το Σεπτέμβριο του 2015 ο Πάπας Φραγκίσκος όταν επισκέφτηκε τις Η.Π.Α, δεν είχε επιλέξει κάποιο θωρακισμένο αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις του, αλλά ένα ταπεινό...