Η Hertz προσφέρει για ενοικίαση την Mustang Shelby GT500-H, 912 ίππων

Σχετικά άρθρα

Η Hertz προσθέτει στο στόλο των ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων της μερικές Ford Mustang, ειδικά βελτιωμένες από την Shelby. Η συνεργασία μεταξύ Hertz και Shelby American θα διαρκέσει τρία χρόνια και αποτίει φόρο τιμής στο φημισμένο πρόγραμμα “Rent-a-Racer” που πρόσφερε η πρώτη στους πελάτες της ένα Ford Mustang GT350H, το 1966. Αυτό ήταν ένα από τα πιο δυνατά αγωνιστικά αυτοκίνητα της εποχής του και σήμερα είναι συλλεκτικό.

Συνολικά, η Hertz θα προσφέρει προς ενοικίαση στους πελάτες της σε 11 πόλεις στις ΗΠΑ 25 Shelby GT500-H. Μηχανικά, ο 5,2-λίτρων κομπρεσοράτος κινητήρας έχει αυξημένη ισχύ και από τα 770 άλογα της εργοστασιακής Ford Mustang Shelby GT500, η απόδοση του ανέρχεται σε 912 ίππους. Διαθέτει σφυρήλατες μονομπλόκ αλουμινένιες ζάντες, ελαστικά υψηλών προδιαγραφών, φιμέ τζάμια, σήματα Shelby GT500-H, πλαϊνές ρίγες και carbon καπό, που μειώνει το βάρος του αυτοκινήτου κατά 14 κιλά.

Από τις 25 Mustang Shelby GT500-H που προσφέρονται, οι 19 είναι βαμμένες σε μαύρο χρώμα με χρυσές ρίγες, ενώ οι έξι -προς τιμήν της 60ής επετείου της Shelby American- θα βαφτούν σε άσπρο Oxford White χρώμα, με χρυσές ρίγες, ενώ οι κομπρέσορες σε αυτές θα είναι βαμμένοι σε χρυσό χρώμα.

Επιπλέον, η Hertz θα νοικιάζει και την Shelby GT-H σε coupe και κάμπριο έκδοση. Η εν λόγω έκδοση κινείται από τον 5,0-λίτρο V8 ατμοσφαιρικό κινητήρα, απόδοσης 456 ίππων. Τα εν λόγω αυτοκίνητα θα διαθέτουν εξάτμιση της Borla, νέες ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών με ελαστικά της Michelin και νέες σχεδιαστικές λεπτομέρειες από την Shebly. Η GT-H θα είναι διαθέσιμη σε τέσσερα χρώματα, τα Rapid Red Metallic, Oxford White, Carbonized Grey και Shadow Black.

Η Mustang Shelby GT500-H θα είναι διαθέσιμη στο Μαϊάμι, στο Ορλάντο, στο Fort Myers και στη Tampa Bay, καθώς και στο Λας Βέγκας και στο Φοίνιξ. Από την άλλη, η Mustang Shelby GT-H θα είναι διαθέσιμη στην Ατλάντα, στο Ντάλας, στο Fort Lauderdale, στο Fort Myers, στη Tampa Bay, στο Μαϊάμι και το Ορλάντο, στο Λας Βέγκας, στο Λος Άντζελες, στο Σαν Ντιέγκο, στο Σαν Φρανσίσκο και στο Φοίνιξ.

Η ημερήσια τιμή ενοικίασης για το Shelby GT-H είναι 99 δολάρια και για το Shelby GT500-H 399 δολάρια.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...