Πιθανή επιστροφή του Michael Masi στην Formula 1

Σχετικά άρθρα

Ο πρόεδρος της FIA, Mohammed ben Sulayem άφησε να εννοηθεί πως ο Michael Masi θα μπορούσε να επιστρέψει στη F1. Ο Masi που απολύθηκε από την θέση του διευθυντή αγώνων μετά τις αποφάσεις που πήρε στο περσινό τελευταίο GP, είναι πιθανό να γυρίσει στη Formula 1, όπως δήλωσε ο ben Sulayem:

Δεν ξεφορτώθηκα τον Michael. Είχε μεγάλο φόρτο εργασίας, όντας ταυτόχρονα εκπρόσωπος ασφαλείας καθώς και διευθυντής αγώνα. Έκανε ένα λάθος. Δεν είναι σαν να είπαμε πως είναι το τέλος του Masi με τη FIA.

Δεν ξέρω πολύ καλά τον Michael. Η απόφαση να απολυθεί από την θέση του διευθυντή αγώνα ελήφθη από το Παγκόσμιο Συμβούλιο. Ήταν ανθρώπινο λάθος από την πλευρά του Michael.

Μίλησα μαζί του πριν από δύο ημέρες. Δεν έχω κανένα προσωπικό θέμα μαζί του. Δεν μισώ κανέναν.

Ο ben Sulayem παραδέχτηκε πως η FIA είναι “ανοικτή” στην επαναχρησιμοποίηση του Masi στο μέλλον:

Ο Michael είναι εκεί και μπορεί να τον χρησιμοποιήσουμε. Δεν είπα ότι θα τον ξεφορτωθούμε. Είπα ότι μπορεί να τον χρησιμοποιήσουμε. Μπορεί να είναι σε μια καλή θέση για να τον χρησιμοποιήσουμε. Είμαστε ανοιχτοί σε όλα.

Η αγωνιστική μας δομή ήταν λάθος οργανωτικά. Και παρόλο που έχουμε δύο νέους διευθυντές αγώνων δεν θα έλεγα ότι τα έχουμε όλα καλά ακόμα. Πρέπει να καθαρίσουμε τους στάβλους.

Αυτή η έλλειψη ανθρώπων στη FIA πρέπει να αντιμετωπιστεί. Θα ήθελα να δω τουλάχιστον τρεις διευθυντές αγώνων, ιδανικά μέχρι τις αρχές του επόμενου έτους.

Δεν είναι σαν να πηγαίνεις σε ένα σούπερ μάρκετ και να ζητάς μερικούς ακόμη διευθυντές. Χρειαζόμαστε σταθερούς και δίκαιους ανθρώπους, ανεκτικούς ανθρώπους. Σκέφτομαι, για παράδειγμα, να φέρουμε συνοδηγούς ράλι, οι οποίοι έχουν πολλές δεξιότητες πολλαπλών εργασιών που απαιτούνται, και να τους εκπαιδεύσουμε.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ηλεκτρικά θα κοστίζουν λιγότερο από αυτά με κινητήρες εσωτ. καύσης το 2027, αλλά θα έχουν πολύ μεγαλύτερο κόστος επισκευής

Το κόστος κατασκευής των ηλεκτρικών αυτοκινήτων μειώνεται ταχύτερα από ό,τι αναμένει η Ford και σύμφωνα με την πρόβλεψη της Gartner, μιας αμερικανικής εταιρείας τεχνολογικής...

Η Renault δεν θα προσφέρει μόνο ηλεκτρικά αυτοκίνητα από το 2030

Στις αρχές του 2022 η Renault είχε ανακοινώσει πως έως το 2030 η εταιρία θα μεταμορφωθεί σε μια αμιγώς ηλεκτρική εταιρία για την αγορά...

Η κατήγορος του Christian Horner έκανε επίσημη καταγγελία στη FIA

Νέο κεφάλαιο στην υπόθεση Christian Horner, με την γυναίκα κατήγορο να έχει κάνει επίσημη καταγγελία για τη συμπεριφορά του στη FIA, ενώ ετοιμάζεται να...
Autoblog.gr