H SsangYong teasάρει το Torres

Σχετικά άρθρα

Μπορεί τα οικονομικά προβλήματα να ταλανίζουν την SsangYong, ωστόσο η κορεάτικη εταιρία δεν μένει άπραγη και σήμερα έδωσε στη δημοσιότητα μερικές teasers φωτογραφίες του ολοκαίνουργιου SUV που ετοιμάζει. Το όνομα του project είναι J100, ενώ το μοντέλο θα έχει την εμπορική ονομασία Torres.

Το Torres είναι το πρώτο μοντέλο που αντικατοπτρίζει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της μάρκας Powered by Toughness, διατηρώντας παράλληλα τα διακριτικά και αυθεντικά SUV χαρακτηριστικά της SsangYong.

Το όνομα Torres εμπνεύστηκε από τη θέα του εθνικού πάρκου Torres del Paine στην Παταγονία. Το πάρκο χαρακτηρίστηκε ως Παγκόσμιο Απόθεμα Βιόσφαιρας από την UNESCO το 1978 και είναι γνωστό για τα υπέροχα βουνά, τους παγετώνες, τις λίμνες και τα ποτάμια του.

Από τις teaser φωτογραφίες, που αποκαλύπτουν την εξωτερική εμφάνιση του αυτοκινήτου, η SsangYong φαίνεται ότι θα παρουσιάσει ένα σκληρό αλλά σύγχρονο SUV, βασισμένο στην ξεχωριστή σχεδιαστική κληρονομιά της εταιρίας. Το μπροστινό μέρος του Torres διαθέτει μια κάθετη μάσκα, που δίνει την αίσθηση μιας σκληρής και στιβαρής εμφάνισης, ενώ η πίσω πόρτα του χώρου αποσκευών συνεχίζει αυτό το θέμα με μια κλασική εμφάνιση εκτός δρόμου, δίνοντας έμφαση στην ελευθερία εξερεύνησης.

Οι προπαραγγελίες του Torres έχουν προγραμματιστεί να ανοίξουν τον Ιούνιο για την αγορά της Κορέας, ενώ για την ευρωπαϊκή αγορά, μια αμιγώς ηλεκτρική έκδοση του Torres, θα παρουσιαστεί στα τέλη του 2023.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η θρυλική TWR επιστρέφει και teasάρει το αυτοκίνητο της

Ένα από τα πιο διάσημα ονόματα μηχανολογίας στο κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, η TWR, θα ξεκινήσει μια νέα ζωή ως κατασκευαστής bespoke αυτοκινήτων. Η...