50 Jahre εκδόσεις για τις BMW M3 και BMW M4

Σχετικά άρθρα

50 χρόνια γιορτάζει φέτος το τμήμα M της BMW και για τον εορτασμό τους ετοίμασε τις 50 Jahre εκδόσεις των M3 και M4 που θα κατασκευαστούν σε περιορισμένο αριθμό. Η M4 50 Jahre edition διατίθεται στα εξωτερικά χρώματα Carbon Black, Macao Blue, Brands Hatch Grey, Imola Red και San Marino Blue.

Διαθέτει σφυρήλατους τροχούς Μ 19 ιντσών στον εμπρός άξονα και τροχούς 20 ιντσών στον πίσω άξονα σε σχέδιο διπλών ακτινών, που προσφέρονται για πρώτη φορά σε ματ χρώματα Orbit Grey Matt και Gold Bronze. Στη Κίνα θα είναι διαθέσιμη στα χρώματα Fire Orange και Stratus Grey λόγω του γεγονότος πως φέτος γιορτάζεται η χρονιά της Τίγρης.

Στο εσωτερικό συναντάμε μαρσπιέ που φέρουν την επιγραφή “Edition 50 Jahre BMW M”, μία μεταλλική πλακέτα στην κεντρική κονσόλα με την επιγραφή “M4 Edition 50 Jahre BMW M” και ένα αντίστοιχο λογότυπο στα προσκέφαλα των στάνταρ σπορ καθισμάτων M και των προαιρετικών, ανθρακονημάτινων μπάκετ καθισμάτων M για τον οδηγό και τον συνοδηγό.

Η M3 50 Jahre edition θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στις ΗΠΑ και στον Καναδά. Για τα 500 αντίτυπα του τετράθυρου σπορ αυτοκινήτου υψηλών επιδόσεων, που προσφέρονται εκεί, διατίθεται μία παλέτα με πέντε εξωτερικούς χρωματισμούς, καθένας από τους οποίους παραπέμπει σε έναν από τους πέντε προκατόχους του: Vermilion Red, Techno Violet, Interlagos Blue, Fire Orange και Limerock Grey.

Όλα τα χρώματα του αμαξώματος συνδυάζονται με σφυρήλατους τροχούς M σε ματ Orbit Grey και επιλεγμένα BMW M Performance Parts, όπως το μπροστινό carbon spliter, η πίσω carbon αεροτομή και οι carbon/τιτανίου απολήξεις της εξάτμισης.

Η επιγραφή “Edition 50 Jahre BMW M” στα μαρσπιέ και οι διακοσμητικές λωρίδες M στα προσκέφαλα των εμπρός και πλαϊνών πίσω καθισμάτων, χαρακτηρίζουν το εσωτερικό. Επιπλέον, ένα αποκλειστικό κεντητό μοτίβο κοσμεί τόσο τα στάνταρ σπορ καθίσματα Μ όσο και τα προαιρετικά M carbon μπάκετ καθίσματα των ειδικών μοντέλων. Μία μεταλλική πλακέτα στο κάλυμμα της ποτηροθήκης στην κεντρική κονσόλα, φέρει την επιγραφή “M3 Edition 50 Jahre BMW M” και τον αύξοντα αριθμό παραγωγής “1/500”.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

BMW M3 Touring Vs Audi RS4 Avant. Ποιο είναι ταχύτερο στα 1.000 μέτρα;

Ποιο από τα δύο γρήγορα γερμανικά wagon είναι ταχύτερο στην επιτάχυνση στην ευθεία; Το Audi RS4 Avant εφοδιάζεται με τον 2,9-λίτρων V6 twin-turbo κινητήρα,...

Διέρρευσε η νέα BMW M5

Η BMW βρίσκεται στα τελευταία στάδια των δοκιμών εξέλιξης της νέας γενιάς της M5 και με τα αποκαλυπτήρια του μοντέλου να πλησιάζουν η γερμανική...