Τρίτροχο ηλεκτρικό πατίνι από την Honda

Σχετικά άρθρα

Η Honda προχώρησε στην ίδρυση της Striemo Inc., του δεύτερου επιχειρηματικού εγχειρήματος που προέρχεται από το Ignition, το πρόγραμμα δημιουργίας νεοφυών επιχειρήσεων της ιαπωνικής εταιρίας, με την Striemo να έχει αναπτύξει ένα τρίτροχο, ηλεκτρικό πατίνι μικροκινητικότητας για ένα άτομο, με την ονομασία Striemo.

Αυτό έχει έναν πρωτότυπο μηχανισμό υποβοήθησης ισορροπίας ο οποίος επιτρέπει σταθερή οδήγηση με λιγότερες πιθανότητες πτώσης σε όλο το εύρος ταχυτήτων. Διαθέτει δομή που διευκολύνει το χρήστη να διατηρεί αυθόρμητα την ισορροπία του, με την δομή αυτή να είναι αποτέλεσμα αφενός του ακριβούς σχεδιασμού όπου το κέντρο βάρους υπολογίζεται με ακρίβεια ενός δεκάτου του χιλιοστού, αφετέρου ενός πρωτοποριακού μηχανισμού υποβοήθησης ισορροπίας που έχει αναπτυχθεί για το Striemo.

Το Striemo προγραμματίζεται να κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία πριν από τα τέλη της φετινής χρονιάς και στην Ευρώπη το 2023.

Ο Yotaro Mori, Συνιδρυτής και CEO της Striemo Inc δήλωσε:

Ένας από τους παράγοντες διασκέδασης της κινητικότητας είναι να ανακαλύπτεις και να συναντάς καταστάσεις για πρώτη φορά. Δημιούργησα το Striemo ορμώμενος από την επιθυμία μου να δώσω τη δυνατότητα σε περισσότερους ανθρώπους να βιώσουν αυτή τη διασκέδαση, και το μαχητικό μου πνεύμα να δημιουργήσω ένα μέσο μεταφοράς που θα επιτρέπει σε οποιονδήποτε να κυκλοφορεί έξω πιο αυθόρμητα, όπως όταν φοράμε τα παπούτσια μας για να πάμε βόλτα.

Το Striemo είναι ένα νέο προϊόν κινητικότητας που έχει αναπτυχθεί αξιοποιώντας την τεχνογνωσία στον τομέα των “ανθρωπίνων μελετών”, που απέκτησα μέσω της εμπειρίας μου στην εξέλιξη μοτοσυκλετών της Honda. Στόχος μου είναι να καταστήσω το Striemo ένα από τα πιο δημοφιλή προϊόντα κινητικότητας στις ζωές των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο και να δημιουργήσω ένα καλύτερο κόσμο όπου οι άνθρωποι θα απολαμβάνουν την ελευθερία της κινητικότητας.

Από τη μεριά του, ο Shinji Aoyama, επικεφαλής του προγράμματος Ignition και ανώτερο διευθυντικό εκτελεστικό στέλεχος της Honda είπε:

Η Honda έχει πολλούς συνεργάτες που λατρεύουν τις προκλήσεις. Ο κ. Mori είναι ένας από αυτούς και διακρίνεται για το έντονο πάθος του να βοηθά τους ανθρώπους και να συνεισφέρει στην κοινωνία όταν του δίνεται η δυνατότητα.

Μέσω του προγράμματός μας Ignition, η Honda θα υποστηρίξει τον κ. Mori να υλοποιήσει το πάθος του μέσα από μια νέα πρόκληση προκειμένου να ξεκινήσει το δικό το επιχειρηματικό εγχείρημα. Η Honda θα συνεχίσει να επιταχύνει τις πρωτοβουλίες μας ανοιχτής καινοτομίας και θα δημιουργήσει ένα νέο άνεμο για την επιχειρηματική μας ανάπτυξη.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Honda: Τρία νέα ηλεκτρικά για την Κίνα

Στην έκθεση του Πεκίνου που θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα, η Honda θα παρουσιάσει μια νέα σειρά ηλεκτρικών αυτοκινήτων της. Αυτά θα φέρουν το...

EuroNCAP: Πεντάστερα τα Nio EL6, Toyota C-HR και υπό προϋποθέσεις το Honda CR-V

Ο EuroNCAP έκανε γνωστά τα αποτελέσματα των δοκιμών ασφάλειας που διενήργησε στα Nio EL6, Toyota C-HR, και Honda CR-V υπό τους ενημερωμένους κανονισμούς του...