Αστυνομία της Αγγλίας: Τα ηλεκτρικά οχήματα είναι ακατάλληλα για περιπολικά

Σχετικά άρθρα

Ο επίτροπος της Αστυνομίας και του Εγκλήματος για την περιφέρεια του Gloucestershire στην Αγγλία, Chris Nelson, ανέφερε σε πρόσφατο πάνελ ότι τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα της αστυνομίας δυσκολεύονται να αντιμετωπίσουν το έγκλημα, επειδή ξεμένουν συχνά από ρεύμα.

Το Gloucestershire Constabulary, η αστυνομία της περιφέρειας, έχει τον μεγαλύτερο στόλο αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο κατά ποσοστό, με το 21% των 435 οχημάτων του να είναι πλήρως ηλεκτρικά, με 66 Nissan Leaf και 9 Nissan EV200.

Ωστόσο, ο Nelson είπε ότι ανησυχεί για τις λειτουργικές επιπτώσεις που έχουν τα ηλεκτρικά οχήματα στη δύναμη, εξηγώντας πώς ορισμένοι αξιωματικοί που οδηγούν ηλεκτρικά οχήματα έχουν πρόβλημα στην προσπάθειά τους να βρουν σημεία επαναφόρτισης, κάτι που τους αναγκάζει να πάρουν άλλο αστυνομικό αυτοκίνητο.

Χαρακτηριστικά, ο Nelson είπε:

Έχουμε τον μεγαλύτερο στόλο ηλεκτρικών οχημάτων σε ποσοστό. Αυτό έφερε τα προβλήματά του. Οι επιλογές που είναι διαθέσιμες για ηλεκτρικά οχήματα για επιχειρησιακές χρήσεις δεν είναι ίσως τόσο προηγμένες όσο θα ήθελα να είναι. Λοιπόν, ας το θέσω έτσι, είμαι προσεκτικός στο να προχωρήσω περαιτέρω σε αυτόν τον δρόμο σε αυτό το στάδιο.

Θα ήθελα να δω περισσότερες επιχειρησιακές επιλογές, έτσι ώστε, για παράδειγμα, εάν ένας αξιωματικός είναι έξω σε μια αγροτική περιοχή σε τροχαίο ατύχημα και τα φώτα του είναι αναμμένα, το ραδιόφωνό του είναι αναμμένο, ο κλιματισμός του είναι αναμμένος, δεν θα ήθελα αυτός να ξεμείνει από ρεύμα για όλες αυτές τις διαφορετικές ενέργειες του αυτοκινήτου, απλώς επειδή αυτό είναι ηλεκτρικό.

Έχω ακούσει πολλά προβλήματα με αξιωματικούς που κυκλοφορούν με ηλεκτρικά οχήματα που έχουν προβλήματα στην προσπάθειά τους να βρουν σταθμούς επαναφόρτισης. Τελείωσε η μπαταρία και μετά πρέπει να πάρεις άλλο όχημα.

Έτσι, παρόλο που ο κόσμος ακολουθεί αυτόν τον δρόμο και κατανοώ και υποστηρίζω πλήρως τους κλιματικούς ελέγχους και τις περιοχές πρασίνου, είναι σίγουρα ένα σημαντικό πράγμα, αλλά η πρώτη μου προτεραιότητα είναι να καταπολεμήσω το έγκλημα. Και ως εκ τούτου, πρέπει να λάβω υπόψη το λειτουργικό αποτέλεσμα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Με 460 άλογα το Tesla Model 3 Performance στην Ευρώπη

Στις αρχές της εβδομάδας η Tesla παρουσίασε το Model 3 Performance με την εταιρία να ανακοινώνει πως φέρει δύο νέους ηλεκτροκινητήρες που αποδίδουν 510 άλογα...

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...