Η Maserati παρουσιάζει την MC20 GT2, επιστρέφοντας στους αγώνες πίστας

Σχετικά άρθρα

H Maserati φαίνεται ότι επιστρέφει δυναμικά στις πίστες, καθώς η ιταλική εταιρία έχει ήδη ανακοινώσει τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Formula E από την επόμενη σεζόν, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα μας έδειξε το πιστάδικο hypercar που ετοιμάζει, το οποίο ονομάζει Project24 και θα βγει σε περιορισμένη παραγωγή 62 αυτοκινήτων.

Συνεχίζοντας τον αγωνιστικό της οίστρο, η Maserati αποκάλυψε σήμερα την MC20 GT2, που σηματοδοτεί την επιστροφή της στην GT2 κατηγορία των αγώνων ταχύτητας και πιο συγκεκριμένα στη σειρά GT2 European Series Championship από το 2023.

Η επιστροφή της Maserati στις πίστες αντιπροσωπεύει τον ιδανικό σύνδεσμο μεταξύ της νέας εποχής της μάρκας και των νικών που πέτυχε η MC12 στα GT πρωταθλήματα της FIA, από το 2004 έως το 2010.

Η MC20 GT2 βασίζεται στην έκδοση δρόμου, από την οποία κληρονομεί τον Nettuno κινητήρα με τη τεχνολογία Maserati Twin Combustion (MTC), την ανάρτηση με διπλά ψαλίδια σε όλους τους τροχούς και το μονοκόκ πλαίσιο από ανθρακονήματα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Maserati GranCabrio Folgore

Την ηλεκτρική Folgore έκδοση της νέας GranCabrio παρουσίασε σήμερα η Maserati. Το αυτοκίνητο διαθέτει τρεις ηλεκτροκινητήρες με απόδοση 761 ίππων με 1.350 Nm ροπής,...

H Subaru ανανεώνει το αγωνιστικό BRZ Cup Car Basic

Από το 2013 η Subaru διαθέτει στη γκάμα της αποκλειστικά στην αγορά της Ιαπωνίας μια έκδοση του BRZ έτοιμη για χρήση εντός πίστας, όταν...