Hamilton για Vettel: Τιμή μου που ήσουν αντίπαλος μου

Σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιώντας τους προσωπικούς του λογαριασμούς στα κοινωνικά δίκτυα, ο Lewis Hamilton είπε με τον δικό του τρόπο “αντίο” στον Sebastian Vettel που σήμερα ανακοίνωσε πως αποχωρεί από τη Formula 1 στο τέλος της σεζόν.


Πιο συγκεκριμένα, ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής αποχαιρέτησε τον Vettel με ένα εγκάρδιο και συναισθηματικό μήνυμα, το οποίο αναφέρει:

Seb, ήταν τιμή μου να σε αποκαλώ ανταγωνιστή και ακόμα μεγαλύτερη να σε αποκαλώ φίλο μου. Το να αφήσεις αυτό το άθλημα καλύτερο από ότι ήταν, είναι πάντα ένας στόχος. Δεν έχω καμία αμφιβολία πως ό,τι ακολουθεί μετέπειτα για εσένα θα είναι συναρπαστικό, γεμάτο νόημα και θα σε ανταμείψει. Σε αγαπώ, φίλε.

Ο Hamilton και ο Vettel ήταν οι δύο οδηγοί που πρωταγωνίστησαν στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην δεκαετία του 2010, καθώς οι δύο τους κατέκτησαν 11 παγκόσμιους τίτλους. Ο Γερμανός τα έτη 2010, 2011, 2012 και 2013 και ο Βρετανός τα έτη 2008, 2014, 2015, 2017, 2018, 2019 και 2020.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...