Η Aston Martin DBX707 απέναντι στην Bentley Flying Spur W12. Ποιο είναι πιο γρήγορο στην ευθεία;

Σχετικά άρθρα

Η DBX707 είναι το πιο δυνατό και γρήγορο μοντέλο της Aston Martin, και στο παρακάτω video έρχεται αντιμέτωπη με την ταχύτερη Bentley διαθέσιμη στην Ευρώπη, την Flying Spur W12.

Το βρετανικό SUV ζυγίζει 2.245 κιλά και μπορεί να επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ/ώρα σε 3,2 δευτερόλεπτα, με την Aston Martin να ισχυρίζεται ότι η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 310 χλμ/ώρα, καθιστώντας την DBX707 το ταχύτερο μοντέλο στην κατηγορία των πολυτελών SUV, ξεπερνώντας την τελική ταχύτητα των 306 χλμ/ώρα της Bentley Bentayga Speed.

Από την άλλη, η Bentley Flying Spur είναι το δυνατότερο μοντέλο της βρετανικής εταιρίας που κυκλοφορεί στην Ευρώπη, καθώς η Bentayga Speed δεν πληροί τους κανονισμούς εκπομπών ρύπων. Το βρετανικό πολυτελές μοντέλο έχει κάτω από το καπό του τον 6,0-λίτρο twin-turbo W12 TSI κινητήρα, απόδοσης 635 ίππων και 900 Nm ροπής, με το βάρος του να αγγίζει τα 2.437 κιλά.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Aston Martin DBX αποκτά νέο εσωτερικό

Την MY2025 έκδοση της DBX παρουσίασε η Aston Martin, με το αυτοκίνητο να έχει νέο εσωτερικό και άλλες μικρές αναβαθμίσεις, ενώ θα προσφέρεται μονάχα...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...