Hummer EV Vs Durango Hellcat Vs AMG G63. Ποιο είναι ταχύτερο στην ευθεία;

Σχετικά άρθρα

Τα GMC Hummer EV, Dodge Durango Hellcat και AMG G63 είναι οι πρωταγωνιστές του συγκεκριμένου video, με τα τρία μεγάλα SUV να κοντράρονται στην ευθεία για το ποιο είναι ταχύτερο και προτού πατήσεις το play, θεωρώ πως ήδη γνωρίζεις τον νικητή.

Το Hummer EV ζυγίζει 4.103 κιλά και έχει τρεις ηλεκτροκινητήρες που αποδίδουν 1.014 άλογα με 1.500 Nm ροπής. Το Durango SRT Hellcat ζυγίζει 2.590 κιλά και κρύβει κάτω από το καπό του τον V8 6,2-λίτρων κομπρεσοράτο Hellcat κινητήρα απόδοσης 710 ίππων με 875 Nm ροπής. Αυτός συνδυάζεται με ένα 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, με την κίνηση να στέλνεται σε όλους τους τροχούς.

Η Mercedes-AMG G63 φορά τον 4,0-λίτρων V8 bi-turbo κινητήρα που από το εργοστάσιο αποδίδει 585 άλογα στις 5.500 σ.α.λ. και με 850 Nm ροπής από τις 1.750 σ.α.λ. Ζυγίζει 2.650 κιλά.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...