Η Fisker είχε σκοπό να παράγει 50.000 αυτοκίνητο του Ocean κάθε χρόνο, αλλά ο Henrik Fisker ανακοίνωσε κατά την διάρκεια της εβδομάδας αυτοκινήτου στο Monterey ότι η εταιρία του έχει δεχτεί περισσότερες από 58.000 κρατήσεις και παραγγελίες για το Ocean.

Παράλληλα, έκανε γνωστό ότι η Fisker εξασφάλισε 5.000 παραγγελίες για την έκδοση λανσαρίσματος Ocean One, σε διάστημα μόλις 30 ημερών από την στιγμή που αποκαλύφθηκε η έκδοση παραγωγής του, τον περασμένο Ιούλιο.

Σε δήλωση του, ο Fisker τόνισε:

Με τους συνεργάτες μας στη Magna, τα οχήματα δοκιμών βγαίνουν από τη γραμμή παραγωγής στο εργοστάσιο παραγωγής ουδέτερου άνθρακα στο Γκρατς, όπου εργαζόμαστε επιμελώς για την αύξηση του αριθμού παραγωγής πέρα από την τρέχουσα πρόβλεψη των 50.000 μονάδων ετησίως.

Διερευνούμε επίσης τις επεκτατικές δραστηριότητες για να ανταποκριθούμε σε αυτήν την αυξανόμενη ζήτηση, συμπεριλαμβανομένης της εξέτασης της παραγωγής στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Και με τις πειθαρχημένες δαπάνες μας, την ισχυρή ταμειακή μας θέση, την εξαιρετική λειτουργική ευελιξία, τις ισχυρές σχέσεις με τους προμηθευτές μας και τη διαφοροποιημένη, υψηλής δυνητικής ροή εσόδων για το πρώτο έτος, κοιτάμε μπροστά σε όλα τα μέτωπα.

Ο Henrik Fisker πρόσθεσε ότι η αυτοκινητοβιομηχανία εκτιμά ότι θα έχει εξασφαλίσει τουλάχιστον 80.000 κρατήσεις για τον Ocean πριν από το τέλος του 2022. Η παραγωγή θα ξεκινήσει στις 17 Νοεμβρίου 2022 στις εγκαταστάσεις παραγωγής της Magna Steyr στο Γκρατς της Αυστρίας. Η Fisker έχει ήδη κατασκευάσει 55 πρωτότυπα του Ocean και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη μέση της φάσης των δοκιμών.