Ιδιοκτήτης ενός Tesla Model 3 εμφυτεύει το κλειδί στο χέρι του

Σχετικά άρθρα

Ένας Αμερικάνος εμφύτευσε στο χέρι του δύο τσιπ με τεχνολογία σάρωσης NFC, στα οποία έχει αποθηκεύσει τα κρυπτονομίσματα του, καθώς και διάφορα άλλα δεδομένα. Πιο συγκεκριμένα, ο Brandon Dalaly χρησιμοποιεί τα τσιπ ως κλειδί για το σπίτι του, ενώ του δίνουν πρόσβαση στην ιατρική του κάρτα.

Επιπλέον, ένα από τα τσιπ ξεκλειδώνει το Tesla Model 3 του, με τον 39χρονο Αμερικάνο να δηλώνει ότι δεν χρησιμοποίησε αναισθησία για να εμφυτεύσει τα τσιπ, και ότι το πρώτο του τσιπ ήταν πολύ μικρότερο από το δεύτερο, τονίζοντας:

Το πρώτο ήταν λίγο μικρότερο, οπότε δεν ήταν τόσο έντονο όσο το να χώσω αυτό το γιγάντιο πράμα στο χέρι μου. Το πρώτο ήταν προφορτωμένο μέσα σε μια μεγάλη σύριγγα. Έσπρωξαν τη σύριγγα προς τα μέσα και τοποθέτησαν το τσιπ, όπως θα έκαναν και για ένα μικροτσίπ σε έναν σκύλο.

Ο Brandon είναι μέρος μιας beta testers ομάδας, περίπου 100 ατόμων που δοκιμάζουν τα τσιπ, τα οποία κατασκευάζονται από την Vivokey. Τα τσιπ είναι επικαλυμμένα με βιοσυμβατές ουσίες και εγκλωβίζονται από τον ιστό του σώματος αμέσως μετά την εμφύτευση. Ο Dalaly εξήγησε πώς οι δυνατότητες των τσιπ εξελίσσονται συνεχώς μέσω νέων δυνατοτήτων, που μπορείς να “κατεβάσεις”, προσθέτοντας:

Η εταιρεία που το έκανε αυτό πραγματικότητα έχει κυριολεκτικά το δικό της κατάστημα εφαρμογών, όπου μπορείς να εγκαταστήσεις ασύρματα εφαρμογές στο σώμα σου με αυτά τα τσιπ. Και μια από τις εφαρμογές απλά έτυχε να είναι η κάρτα-κλειδί του Tesla.

Αυτή ήταν λοιπόν η πρώτη εφαρμογή που εγκατέστησα στο τσιπ μου, επειδή έχω ένα Tesla και τώρα το χρησιμοποιώ ως κλειδί, όταν το κλειδί μέσω bluetooth δεν λειτουργεί ή δεν έχω την κάρτα-κλειδί μαζί μου. Απλώς χρησιμοποιείς το χέρι σου.

Συνεχίζοντας, ο Dalaly αναφέρει ότι προς το παρόν τα τσιπ είναι ένα διασκεδαστικό “party trick”, αλλά κατανοεί ότι οι άνθρωποι μπορεί να είναι δύσπιστοι με την εμφύτευση τεχνολογίας στο σώμα τους. Ωστόσο σημείωσε ότι τα smartphones παρακολουθούν ήδη κάθε μας κίνηση. Τέλος, σύμφωνα με τον Brandon, το ένα τσιπ κοστίζει 300 δολάρια, ενώ η εμφύτευση στο σώμα χρεώνεται 100 δολάρια.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...