Η Subaru teasάρει ένα νέο SUV

Σχετικά άρθρα

Η Subaru έδωσε ένα teaser video σχετικά με ένα νέο SUV που θα κάνει το ντεμπούτο του στις 15 Σεπτεμβρίου, χωρίς να προσφέρει την παραμικρή επιπλέον λεπτομέρεια για αυτό. Ωστόσο, είναι αρκετά πιθανό αυτό να αφορά την επόμενη -τρίτη- γενιά του Crosstrek, ή σε εμάς γνωστό ως XV.

Η δεύτερη γενιά του XV (Crosstrek για την αγορά της Βόρειας Αμερικής) παρουσιάστηκε στην έκθεση της Γενεύης τον Μάρτιο του 2017 και έχει πέντε χρόνια στην αγορά, έχοντας ήδη φτάσει στο τέλος του κύκλου ζωής του. Αν και το teaser προέρχεται από την Ιαπωνία, η Subaru το αποκαλεί παγκόσμιο το ντεμπούτο του αυτοκινήτου.

Το αυτοκίνητο θα αποτελεί την έκδοση παραγωγής του Vision Adrenaline Concept και υιοθετεί τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της εταιρίας, την Bolder. Τέλος, αναμένεται να προσφέρεται με παρόμοια κινητήρα σύνολα σε σχέση με αυτά που συναντάμε στη τωρινή γενιά, όπου ανάμεσά τους υπάρχουν και υβριδικές υλοποιήσεις.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...