Η Bugatti La Voiture Noire των 16,7 εκατ. ευρώ στους δρόμους της Κροατίας

Σχετικά άρθρα

Πριν μερικές ημέρες διεξήχθη στη Κροατία το φετινό event Supercar Owners Circle εκεί όπου βρέθηκε και η μοναδική Bugatti La Voiture Noire των 16,7 εκατ. ευρώ.

Η one-off δημιουργία της Bugatti είναι ειδικά παραγγελία ενός πελάτης της και βασίζεται στην Chiron, αλλά αντλεί στοιχεία από την Type 57 SC Atlantic.

Σύμφωνα με την Bugatti, οι μηχανικοί της επένδυσαν 65.000 ώρες προκειμένου να αναπτύξουν την μοναδική αυτή δημιουργία της και έχουν δοκιμάσει το αυτοκίνητο τόσο σε πίστες, όσο και δημόσιους δρόμους. Το αυτοκίνητο παραδόθηκε στον ιδιοκτήτη του τον Ιούνιο του 2021.

Η Bugatti έχει κάνει αλλαγές στο μεταξόνιο, το οποίο έχει αυξηθεί κατά 25 εκατοστά, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να αυξηθεί και το μήκος του αυτοκινήτου κατά 45 εκατοστά. Επίσης υπάρχουν αλλαγές στο σύστημα ψύξης, ενώ συναντάμε και διαφορετικούς τροχούς. Αυτές τις ημέρες το αυτοκίνητο κινείται στους δρόμους της Ζυρίχης.

Μηχανικά δεν υπάρχουν αλλαγές σε σχέση με την Chiron. Φορά τον W16 8,0-λίτρων κινητήρα απόδοσης 1.500 ίππων με 1.600 Nm ροπής. Κάθε εξάρτημα του αυτοκινήτου έχει κατασκευαστεί στο χέρι, με το σώμα να είναι από carbon.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Tesla Model 3 Performance με 517 άλογα

Η Tesla παρουσίασε σήμερα την γρήγορη έκδοση του ανανεωμένου Model 3, το Model 3 Performance. Είναι το ισχυρότερο Model 3 που έχει κατασκευάσει η...