Την ερχόμενη Δευτέρα η Bugatti θα παρουσιάσει την La Voiture Noire παραγωγής που θα παραδοθεί στον ιδιοκτήτη του και η γαλλική εταιρία μας δείχνει 3 φωτογραφίες από τις δοκιμές ανάπτυξης του αυτοκινήτου.

Σύμφωνα με την Bugatti, οι μηχανικοί της επένδυσαν 65.000 ώρες προκειμένου να αναπτύξουν την μοναδική αυτή δημιουργία της και έχουν δοκιμάσει το αυτοκίνητο τόσο σε πίστες, όσο και δημόσιους δρόμους.

Η Bugatti La Voiture Noire αξίζει 11 εκατ. ευρώ χωρίς φόρους, κάτι που την βάζει στην κορυφή των ακριβότερων αυτοκινήτων που έχουν κατασκευαστεί ποτέ.

Το αυτοκίνητο αποτίει φόρο τιμής στην Type 57 SC Atlantic του Jean Bugatti που χάθηκε κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου. Έχει έξι απολήξεις εξατμίσεων, νέα LED μοναδικά φωτιστικά σώματα, σώμα από carbon και φωτιζόμενα γράμματα Bugatti.

Μηχανικά δεν υπάρχουν αλλαγές σε σχέση με την Chiron. Φορά τον W16 8,0-λίτρων κινητήρα απόδοσης 1.500 ίππων με 1.600 Nm ροπής. Κάθε εξάρτημα του αυτοκινήτου έχει κατασκευαστεί στο χέρι, με το σώμα να είναι από carbon.