Binotto: Η Ferrari πρέπει να αντιδράσει στη Monza

Σχετικά άρθρα

Το αφεντικό της Ferrari παραδέχτηκε πως η ομάδα του πρέπει να αντιδράσει στη Monza ώστε να κάνει μια καλή εμφάνιση μπροστά στους Tifosi. O Mattia Binotto είπε πως ο αγώνας στην Ολλανδία ήταν “μια δύσκολη στιγμή” για την Ferrari, τονίζοντας:

Δεν παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε σύμφωνα με τις προσδοκίες που έχουμε. Πρέπει να αντιδράσουμε και στη Monza θα έχουμε τους tifosi εκεί στη μετά Covid εποχή. Θα είναι σημαντικό για εμάς καθώς μας ζητωκραυγάζουν και μας ενισχύουν ως ομάδα. Αυτή τη στιγμή, πρέπει να βρούμε κάποια καλά αποτελέσματα για το πνεύμα και τη διάθεση.

Ενώ το Spa ήταν γνωστό πως θα ήταν ένας δύσκολος αγώνας για τη Ferrari ενάντια στη τελική ταχύτητα της Red Bull, η ιταλική ομάδα ήλπιζε να αντεπιτεθεί στην Ολλανδία, αντί να ηττηθεί τόσο από τη Red Bull όσο και από τη Mercedes. Ο Binotto είπε:

Το κύριο μέλημά μου είναι πως σε τρεις συνεχόμενους αγώνες δεν έχουμε ρυθμό την Κυριακή. Στην Ολλανδία είχαμε την ταχύτητα στις κατατακτήριες, αλλά στον αγώνα δεν είμασταν αρκετά ανταγωνιστικοί, κάτι που κάνει τη ζωή σίγουρα πολύ πιο δύσκολη, όχι μόνο επειδή δεν μπορούμε να παλέψουμε για τη νίκη με τον Max, αλλά επειδή δεν έχουμε τον ρυθμό να κρατήσουμε πίσω τη Mercedes.

Πιστεύω ότι είναι τρεις συνεχόμενοι αγώνες που δεν είμασταν στο σημείο που θα έπρεπε να είμασταν. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να αντιμετωπίσουμε το συντομότερο δυνατό, επειδή απομένουν λίγοι αγώνες από τώρα μέχρι το τέλος της σεζόν.

Αναζητούμε ακόμα νίκες και πρόθεσή μας είναι να κερδίσουμε σε κάθε αγώνα, συμπεριλαμβανομένου και του αγώνα στη Monza.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα