Rally Acropolis 2022, Ειδική διαδρομή: 7 (Βωξίτες)

Σχετικά άρθρα

Με έναν εντυπωσιακό χρόνο στην τελευταία ειδική της ημέρας, μήκους 22,97 χιλιομέτρων, ο Sebastien Loeb ανέκτησε την πρώτη θέση της γενικής κατάταξης, αφήνοντας στη δεύτερη θέση και κατά 1,7 δευτερόλεπτα πίσω του τον Pierre-Louis Loubet, με τον Esapekka Lappi να είναι τρίτος, 7 δευτερόλεπτα πίσω από τον Loubet.

#69 Kalle Rovanpera / Jonne Halttunen

Αύριο θα προσπαθήσουμε για κάτι καλύτερο. Σε αυτή την ειδική προσπάθησα απλώς να τερματίσω. Το αυτοκίνητο άρχισε να συμπεριφέρεται περίεργα από το μέσο της ειδικής.

#8 Ott Tanak / Martin Jarveoja

Πίεσα πολύ για μια καλή θέση αύριο, αλλά όλες οι ειδικές ήταν ανηφορικές και δεν έχουμε υβριδικό σύστημα. Κουβαλάω 100 κιλά χωρίς λόγο. Έκανα ό,τι μπορούσα.

#11 Thierry Neuville / Martijn Wydaeghe

Είμαι χαρούμενος που τελειώσαμε τη μέρα. Αύριο η θέση μας θα είναι καλύτερη, οπότε θα το ευχαριστηθούμε περισσότερο. Το αυτοκίνητο ήταν καλό και νομίζω πως θα το απολαύσουμε ακόμα περισσότερο αύριο.

#33 Elfyn Evans / Scott Martin

Ήταν δύσκολα. Ήταν λίγο καλύτερα εδώ, αλλά μας έλειπε η πρόσφυση. Δεν ξέρω.

#18 Takamoto Katsuta / Aaron Johnston

Πάλευα όλη την ημέρα, δεν το απόλαυσα. Θα προσπαθήσω να βελτιωθώ. Δεν είμαι ικανοποιημένος με τους χρόνους μου, αλλά έτσι έχει η κατάσταση. Είμαι απογοητευμένος, αλλά δεν έχει τελειώσει τίποτα.

#42 Craig Breen / Paul Nagle

Η τσιμούχα της πόρτας έφευγε από τη θέση της και κολλούσε συνέχεια στο χέρι μου. Έτσι πάει όλη η μέρα.

#4 Esapekka Lappi / Janne Ferm

Είμαι ευχαριστημένος, για να πω την αλήθεια. Οδήγησα αρκετά καλά.

#19 Sebastien Loeb / Isabelle Galmiche

Αποφάσισα να πιέσω πολύ στην τελευταία ειδική. Έχασα χρόνο στην τελευταία, έπρεπε να τελειώσω με καλό ρυθμό.

#6 Dani Sordo / Candido Carrera

Κάναμε κάποιες αλλαγές, γνωρίζω την ειδική, πίεσα, ήθελα να μείνω ψηλά. Είναι καλό το αυτοκίνητο, αλλά η προηγούμενη ειδική ήταν στενή και γλιστρούσε. Δεν ήταν πολύ καλή μέρα, αλλά είμαστε εδώ.

#44 Gus Greensmith / Jonas Andersson

Είμαι χαρούμενος. Κάθε φορά που πατούσα φρένο, το πεντάλ πήγαινε στο πάτωμα. Δύσκολη ειδική, δεν πήγαμε άσχημα.

#7 Pierre-Louis Loubet / Vincent Landais

Είχαμε πρόβλημα με τα φρένα στην αρχή και με το σύστημα διεύθυνσης στο τέλος. Είμαι χαρούμενος, χάσαμε την πρώτη θέση για πολύ λίγο. Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα, να παλεύω για την κορυφή με τον Sebastien Loeb.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Στην Ελλάδα το Xiaomi SU7 μέχρι το 2027

Το Xiaomi SU7 θα έρθει στην Ελλάδα μέχρι το 2027. Αυτό ανακοίνωσε η αντιπρόεδρος του Ομίλου Quest, Ευτυχία Κουτσουρέλη στο περιθώριο του 9ου Οικονομικού...

Λουκέτο για 2 χρόνια στα πρατήρια με νοθευμένα καύσιμα

Σε εξειδίκευση των μέτρων σφράγισης παραβατικών πρατηρίων καυσίμων για δυο συναπτά έτη και των προϋποθέσεων δημοσιοποίησης προσωπικών στοιχείων των παραβατών, προχώρησε η Ανεξάρτητη Αρχή...

Κλείνει η σήραγγα “Μαλακάσι Α” της Εγνατίας Οδού. Με παράκαμψη θα διεξάγεται η κυκλοφορία

Kλείνει άμεσα η σήραγγα "Μαλακάσι Α" της Εγνατίας Οδού, με κατεύθυνση προς Ηγουμενίτσα, προκειμένου να πραγματοποιηθεί έλεγχος από εξειδικευμένους δομοστατικούς, των οποίων η έκθεση...