Οδηγός φορτηγού σταματά βλακωδώς στον αυτοκινητόδρομο, προκαλώντας σοβαρό ατύχημα

Σχετικά άρθρα

Το βασικό μάθημα του παρακάτω video είναι να μην σταματάς στην μέση του αυτοκινητόδρομου, οποιοσδήποτε και αν είναι ο λόγος. Πόσο μάλλον, όταν -κατά πάσα πιθανότητα- στην προκειμένη περίσταση ο οδηγός του φορτηγού έχασε την έξοδο από τον αυτοκινητόδρομο και ακινητοποίησε το όχημα του, με σκοπό να κάνει όπισθεν, να βγει στην έξοδο και να συνεχίσει την πορεία του.

Ωστόσο, λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, ένα άλλο φορτηγό κινούταν στην δεξιά λωρίδα και -όπως φαίνεται- ο οδηγός του δεν αντιλήφθηκε ότι το φορτηγό μπροστά του ήταν ακινητοποιημένο, και χωρίς αρκετό χρόνο για να φρενάρει, έπεσε πάνω του με μεγάλη ταχύτητα. Καθώς αυτό δεν ήταν αρκετό, ένα τρίτο φορτηγό πλησιάζει από μικρή απόσταση, αλλά ευτυχώς αυτός ο οδηγός κατάφερε να αποφύγει τη σύγκρουση, κάνοντας με επιτυχία έναν ελιγμό έκτακτης ανάγκης.

Το ρυμουλκό του τελευταίου έξυσε το τρέιλερ του, αλλά αποφεύχθηκε οποιαδήποτε σοβαρή ζημιά. Η κίνηση του δρόμου δεν ήταν τόσο έντονη τη στιγμή του συμβάντος, γεγονός που βοήθησε στην αποφυγή καραμπόλας.

Το ατύχημα έγινε στις 3 Σεπτεμβρίου, κοντά στο χωριό Dabrowica στην Πολωνία, στο δρόμο προς την πόλη Lublin. Παρά τη σφοδρότητα της σύγκρουσης, αναφέρθηκε μόνο ένας τραυματισμός, που λαμβάνοντας υπόψη την αδράνεια του τρέιλερ του φορτηγού, είναι θαύμα ότι ο οδηγός γλίτωσε τον θάνατο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

10.000 νεκροί από τροχαία συμβάντα σε επαρχιακές οδούς στην ΕΕ το 2022

Σύμφωνα με τη νέα έκθεση που δημοσιεύθηκε σήμερα από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Ασφάλειας Μεταφορών (ETSC), το 2022 στην Ε.Ε περίπου 10.000 άνθρωποι έχασαν τη...

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...
Autoblog.gr