Ο τυφώνας Ian στη Φλόριντα κατέστρεψε μια McLaren P1

Σχετικά άρθρα

Ο ισχυρός κυκλώνας Ίαν έπληττε χθες Τετάρτη (28 Σεπτεμβρίου) την πολιτεία της Φλόριντα, με πολύ ισχυρούς ανέμους και καταρρακτώδεις βροχές να προκαλούν σοβαρές υλικές καταστροφές, ενώ σχεδόν δύο εκατομμύρια νοικοκυριά δεν είχαν ρεύμα χθες βράδυ. Η ένταση αυτού του τυφώνα ταξινομήθηκε ως καταιγίδα κατηγορίας 4, με τους ανέμους να έπνεαν με ταχύτητες ως και 240 χλμ/ώρα.

Ο κυκλώνας Ίαν χτύπησε κυρίως κατά μήκος της ακτής Cayo Costa, στο νοτιοδυτικό τμήμα της πολιτείας. Μεταξύ εκείνων που επλήγησαν άμεσα από τις πλημμύρες ήταν ένας ευκατάστατος πολίτης (lambo9286), ο οποίος ζει στη Νάπολη της Φλόριντα.

Από ένα video που δημοσίευσε ο ιδιοκτήτης δείχνει την κίτρινη McLaren P1 και την λευκή Rolls-Royce Ghost του να επιπλέουν στο νερό, με την P1 να παρασέρνεται εκτός γκαράζ, με τον ιδιοκτήτη να αναφέρει ότι το βρετανικό hypercar του είχε μόλις 300 μίλια στο οδόμετρο (480 χλμ.), όταν το απέκτησε πριν από μια εβδομάδα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα επόμενα μοντέλα της McLaren θα είναι εμπνευσμένα από την F1

Η McLaren ξεκίνησε το teasing της επόμενης σχεδιαστικής της γλώσσας, με την εταιρία να λέει πως η νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της θα εμπνέεται από...

H Geely κάνει παγκόσμια διαθέσιμο το νέο premium brand της, Galaxy

Πριν σχεδόν ένα χρόνο, η Geely παρουσίασε το νέο της πολυτελές brand, το οποίο ονομάζει Galaxy. Σήμερα, η κινέζικη εταιρία επιβεβαίωσε ότι θα κάνει...
Autoblog.gr