Ο Zlatan Ibrahimovic αγόρασε μια Ferrari Daytona SP3 και μια 812 Competizione A για τα γενέθλια του

Σχετικά άρθρα

Χθες, Δευτέρα 3 Οκτωβρίου, ο Zlatan Ibrahimovic είχε γενέθλια. Έκλεισε τα 41 χρόνια, και θέλησε να κάνει ένα δώρο στον εαυτό του.

Ο Σουηδός διεθνής ποδοσφαιριστής, παίκτης της Milan, έκανε γνωστό -μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram- ότι αγόρασε δύο δημιουργίες της Ferrari, μια λευκή Daytona SP3 και μια κόκκινη 812 Competizione A.

Ο Ibrahimovic είναι λάτρης των μοντέλων της Ferrari, καθώς στο παρελθόν τον έχουμε δει να οδηγεί την μαύρη Monza SP2 στους δρόμους της Στοκχόλμης, την οποία είχε αγοράσει για τα 38στά του γενέθλια, ενώ παλιότερα τον είχαμε δει πίσω από το τιμόνι και της κίτρινης LaFerrari του. Πέρυσι ο Ibrahimovic έκανε στον εαυτό του μια Ferrari SF90 Spider ως δώρο γενεθλίων.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Tέλος παραγωγής για τη Ferrari Roma

Πριν ένα χρόνο η Ferrari αποκάλυψε την ανοιχτή έκδοση του ομορφότερου μοντέλου της γκάμα της, τη Roma Spider, οι παραδόσεις της οποίας ξεκίνησαν το...

Ασφαλιστική δίνει αποζημίωση €530.000 για τρακαρισμένη Ferrari SF90 Stradale

Το περασμένο φθινόπωρο ένας ιδιοκτήτης μιας Ferrari SF90 Stradale είχε ένα ατύχημα σε αυτοκινητόδρομο της Φινλανδίας, με τον οδηγό να διευκρινίζει ότι κινούταν εντός...
Autoblog.gr