“Ανανέωση” για τις Mercedes A-Class και B-Class

Σχετικά άρθρα

Με την Mercedes να έχει αποφασίσει να καταργήσει την A-Class και την B-Class το 2025, η εταιρία προχώρησε σήμερα στην “ανανέωση” των μοντέλων της, προκειμένου να τα διατηρήσει ζωντανά μέχρι το τέλος του κύκλου ζωής τους.

Οι αλλαγές στο εξωτερικό είναι ελάχιστες και εντοπίζονται στους επανασχεδιασμένους προβολείς, στην επανασχεδιασμένη μάσκα, στους ελαφρώς διαφορετικούς προφυλακτήρες, στις νέες ζάντες και στα νέα εξωτερικά χρώματα.

Στο εσωτερικό συναντάμε νέο δερμάτινο τιμόνι, ελαφρώς διαφορετική κεντρική κονσόλα, με τον ψηφιακό πίνακα οργάνων να προσφέρεται σε 2 διαστάσεις, 7″ και 10,25″, με την οθόνη αφής του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας να είναι και αυτή 10,25″.

Οι κινητήρες βενζίνης αποκτούν ήπια υβριδική τεχνολογία, με την plug-in υβριδική έκδοση να έχει δυνατότερο κατά 7 άλογα ηλεκτροκινητήρα (109 στο σύνολο), με την μπαταρία της να μπορεί να φορτίσει πλέον με DC φορτιστή 22 kW και AC 11 kW.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανάκληση για 260.658 Mercedes GLE και GLS

Σε μια ακόμη ανάκληση προχωρά η Mercedes-Benz, με αυτή να επηρεάζει 260.658 GLE και GLS παγκοσμίως και που έχουν κατασκευαστεί μεταξύ 1 Φεβρουαρίου 2018...

Η Mercedes EQS χάνει το 48% της αξίας της μέσα σε μόλις 12 μήνες

Με την ανοιξιάτικη περίοδο αγοράς αυτοκινήτων να ξεκινά μόλις στις ΗΠΑ, το iSeeCars δημοσίευσε μια ακόμη έρευνα στην οποία βλέπουμε ποια αυτοκίνητα χάνουν περισσότερο...