Η Alpine συνεργάστηκε με την Lapierre, μια εταιρεία κατασκευής ποδηλάτων με έδρα τη Ντιζόν της Γαλλίας και παρουσίασαν στην έκθεση του Παρισιού το πρώτο τους καρπό.

Αυτό ονομάζεται Aircode DRS Alpine, με τη συνεργασία να έχει ως αποτέλεσμα την πώληση μοναδικών ποδηλάτων με συγκεκριμένο σχεδιασμό που συνυπογράφουν οι Lapierre x Alpine.

Το ποδήλατο διαθέτει αποκλειστικό φινίρισμα με λεπτομέρειες από το Alpine A110 R, όπως π.χ. το Matte Racing Blue χρώμα για το πλαίσιο και το Deep Black για τα λογότυπα. To Aircode DRS Alpine είναι κατασκευασμένο από τρεις τύπους μονοκατευθυντικών ινών άνθρακα και εξοπλισμένο με τα καλύτερα εξαρτήματα που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά, που ενισχύουν την αίσθηση της ταχύτητας και την απόλυτης απόδοσης

Επιπλέον, το ποδήλατο διαθέτει carbon UD SL στο πιρούνι, στον κάτω σωλήνα και στο σωλήνα του καθίσματος. Η παραγωγή του θα γίνεται στο εργοστάσιο της Lapierre και θα περιοριστεί σε 110 αριθμημένες μονάδες σε όλο τον κόσμο, με την τιμή του να ορίζεται στα 9.000 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

Θα είναι διαθέσιμο από τις 24 Οκτωβρίου σε επιλεγμένα καταστήματα της Lapierre, με την παράδοση να έχει προγραμματιστεί για τις αρχές του 2023.