Ο Hamilton ξεκίνησε συζητήσεις για νέο συμβόλαιο με την Mercedes

Σχετικά άρθρα

Ο ίδιος ο Lewis Hamilton, με δηλώσεις του από το Μεξικό, έκανε γνωστό πως έχει ξεκινήσει συζητήσεις με την Mercedes για ανανέωση του συμβολαίου του. Όπως είπε ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, το νέο συμβόλαιο θα είναι πολυετές και για την ώρα δεν σκέφτεται να αποσυρθεί.

Το τωρινό συμβόλαιο του Hamilton λήγει στο τέλος του 2023. Όπως είπε ο Βρετανός:

Πιστεύω ότι θα είναι πολυετές συμβόλαιο. Έχουμε πολύ περισσότερη δουλειά να κάνουμε ως ομάδα, ως άτομα μέσα στην ομάδα, έχουμε πολλά περισσότερα να κάνουμε ως άθλημα και θέλω να είμαι μέρος αυτής της αλλαγής.

Είμαι σύμμαχος του αθλήματος και της δουλειάς στην πίστα και εκτός πίστας. Μιλάμε για διαφορετικότητα, φέρνουμε όλο και περισσότερες γυναίκες στο άθλημα, όχι μόνο ως οδηγούς.

Το θέμα είναι να ανακαλύψουμε ποια είναι αυτά τα εμπόδια για τις γυναίκες να μπουν σε πολλές από τις δουλειές που βλέπετε στις περιοχές εδώ πίσω, μηχανικοί κτλ. Άρα υπάρχει περισσότερη δουλειά να γίνει.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...

Επίσημο: Η Alfa Romeo μετονομάζει τη Milano

Μόλις πέντε ημέρες μετά τα επίσημα αποκαλυπτήρια της Milano και τον ντόρο που έγινε, η Alfa Romeo αναγκάστηκε να μετονομάσει το νέο της μικρό...