Η Nio αναστέλλει την παραγωγή σε δύο εργοστάσια της στην Κίνα, λόγω Covid-19

Σχετικά άρθρα

Η Nio ανακοίνωσε ότι τα αυξανόμενα κρούσματα της Covid-19 και τo lockdown στην πόλη Hefei την έχουν αναγκάσει να σταματήσει την παραγωγή σε δύο από τα εργοστάσιά της στη Κίνα.

H διακοπή της παραγωγής προκαλεί περαιτέρω διαταραχές στις επιχειρηματικές της δραστηριότητες και έχει αντίκτυπο στα χρονοδιαγράμματα παραγωγής και παράδοσης, ενώ πτώση σημειώνει και η τιμή της μετοχής της, έως και 7,5%.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα, οι προκλήσεις στην παραγωγή είχαν αρχίσει να επηρεάζουν την κινέζικη εταιρία από τα μέσα Οκτωβρίου, όταν και ελήφθησαν μέτρα για την πρόληψη της εξάπλωσης του ιού, καθώς διάφορα μέρη της πόλης τέθηκαν υπό lockdown, συμπεριλαμβανομένης της περιοχής όπου βρίσκονται τα εργοστάσια της Nio.

Η εταιρεία ζήτησε συγγνώμη για τις καθυστερήσεις, ενώ παράλληλα ανακοίνωσε τα στοιχεία για τον Οκτώβριο. Πιο συγκεκριμένα, η Nio παρέδωσε 10.059 οχήματα τον Οκτώβριο, μειωμένα κατά 7,5% σε σχέση με τον Σεπτέμβριο, όταν παρέδωσε 10.878 οχήματα.

ΠηγήReuters

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Italdesign Quintessenza Concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η Italdesign παρουσίασε το Quintessenza Concept, ένα πρωτότυπο που όπως αναφέρει η εταιρία έχει δημιουργηθεί "ως η τέλεια ενσάρκωση της...

BYD Fang Cheng Bao Super 9

Η Fang Cheng Bao είναι η high-end μάρκα της BYD και στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το Super 9, ένα εντυπωσιακό speedster πρωτότυπο που...