Η McLaren σκέφτεται τον ανταγωνιστή της Porsche Taycan

Σχετικά άρθρα

Ο νέος CEO της McLaren, o Michael Leiters, εκτός από το ηλεκτρικό SUV που θέλει, έκανε γνωστές τις προθέσεις του και για ένα ακόμη ηλεκτρικό μοντέλο. Πρόκειται για ένα ηλεκτρικό σεντάν που θα τοποθετηθεί απέναντι από την Porsche Taycan, ενώ παράλληλα απέρριψε το ενδεχόμενο η βρετανική εταιρία να κατασκευάσει ένα ηλεκτρικό hypercar, αντίπαλο της Lotus Evija των 2.000 ίππων.

Ο Leiters πρόσθεσε πως η McLaren εστιάζει σε ένα πιο συμβατικό τύπο ηλεκτρικού αυτοκινήτου “με περισσότερο τρόπο ζωής και πιο χρηστικό σκοπό”. Το σεντάν αυτοκίνητο δεν έχει πάρει ακόμη το πράσινο φως από το διοικητικό συμβούλιο, αλλά αν βγει στην αγορά θα κοστίζει τουλάχιστον 200.000 λίρες, ποσό που ο Leiters πιστεύει ότι είναι το ελάχιστο για ένα αυτοκίνητο της McLaren.

Πρέπει να επικεντρωθούμε στην κερδοφορία, όχι στον όγκο πωλήσεων,

τόνισε ο Leiters, με τις φήμες να θέλουν το μοντέλο να βασίζεται πάνω στη κοινή ηλεκτρική πλατφόρμα που αναπτύσσει η McLaren σε συνεργασία με την BMW.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μια street-legal McLaren Senna GTR στους δρόμους του Λονδίνου

Πριν 5 χρόνια η McLaren παρουσίασε την Senna GTR, ήτοι την έκδοση του μοντέλου που μπορεί να κινηθεί αποκλειστικά εντός πίστας. Η βρετανική εταιρία έβγαλε...