Μηχανοκίνητη καρέκλα γραφείου από την VW

Σχετικά άρθρα

Η Volkswagen Commercial Vehicles στη Νορβηγία δημιούργησε μια μοναδική καρέκλα γραφείου, όμοια της να μην υπάρχει. Πρόκειται για μια μηχανοκίνητη, οδηγήσιμη θερμαινόμενη καρέκλα γραφείου με προβολείς, σύστημα ψυχαγωγίας με οθόνη αφής, ηχοσύστημα κάμερα οπισθοπορείας, θύρα USB για τη φόρτιση συσκευών και άλλα πολλά.

Η καρέκλα μπορεί να πιάσει τελική ταχύτητα 20 χλμ/ώρα χάρη σε έναν ηλεκτροκινητήρα που αντλεί ενέργεια από μια αφαιρούμενη μπαταρία. Ο ηλεκτροκινητήρας δίνει κίνηση στους δύο μεγάλους τροχούς που διαθέτουν ζάντες αλουμινίου 4″.

Η μπαταρία έχει αυτονομία 12 χιλιομέτρων, με την καρέκλα να έχει επίσης ζώνη ασφαλείας, προβολείς LED, αποθηκευτικό χώρο 5 λίτρων, LED φωτισμό, αισθητήρες στάθμευσης 360 μοιρών ακόμη και κοτσαδόρο.

Η καρέκλα δεν πωλείται, αφού σκοπός της κατασκευής της ήταν διαφημιστικός, για την προώθηση των επαγγελματικών αυτοκινήτων της VW. Ωστόσο θα είναι διαθέσιμη για “test drives” σε διάφορες επιλεγμένες τοποθεσίες σε όλη τη Νορβηγία κατά τους επόμενους μήνες.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Volkswagen ID.Code Concept

Η Volkswagen στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το ID.Code Concept, ένα νέο πρωτότυπο SUV που μας δείχνει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία που θα έχουν...

Διέρρευσε η sedan έκδοση του VW Passat, μόνο για την Κίνα

Η ένατη γενιά του VW Passat έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στην Ευρώπη, αποκλειστικά διαθέσιμη ως estate. Ωστόσο, η κινεζική αγορά έχει διαφορετικές προτιμήσεις,...