Η Lamborghini έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες της Huracan Sterrato, κάνοντας παράλληλα γνωστό ότι το ντεμπούτο της θα γίνει στις 30 Νοεμβρίου στο περιθώριο της έκθεσης τέχνης Art Basel, που θα διεξαχθεί μεταξύ 1-3 Δεκεμβρίου στο Μαϊάμι των ΗΠΑ. Εκεί, θα κάνει γνωστές όλες τις τεχνικές προδιαγραφές του μοντέλου.

Η νέα έκδοση της Huracan διαθέτει αυξημένη απόσταση από το έδαφος για να μπορεί να κινηθεί και εκτός δρόμου, ενώ είναι και το τελευταίο μοντέλο της ιταλικής εταιρίας που διαθέτει κινητήρα εσωτερικής καύσης στο σύστημα κίνησης της, χωρίς καμία ηλεκτρική υποβοήθηση.

Κίνηση παίρνει από τον 5,2-λίτρων V10 κινητήρα απόδοσης 640 ίππων, που θα στέλνει την κίνηση σε όλους τους τροχούς. Θα εξοπλίζεται με σύστημα τετραδιεύθυνσης, torque vectoring και ειδικά τροποποιημένη ανάρτηση που ελέγχεται μέσω του αναβαθμισμένου Lamborghini Dinamica Veicolo Integrata (LDVI).

Τέλος, η Huracan Sterrato έχει αυξημένα μετατρόχια, ενώ υπάρχουν προστατευτικά πατώματος, προστατευτικά προφυλακτήρων, φουσκωμένα φτερά, πρόσθετα LED φώτα στον εμπρός προφυλακτήρα.