Μέσα στο 2023 η κυκλοφορία της Alfa Romeo Giulia SWB Zagato

Σχετικά άρθρα

Ο θρυλικός ιταλικός οίκος σχεδιασμού Zagato κλήθηκε από την Alfa Romeo να βοηθήσει στο σχεδιασμό και εξέλιξη ενός sport μοντέλου περιορισμένης παραγωγής βασισμένο στην Giulia, το όνομα του οποίου θα είναι Giulia SWB Zagato.

Μέχρι στιγμής, μόνο η Zagato έδωσε την παραπάνω teaser φωτογραφία του μοντέλου, η οποία αποκαλύπτει μόνο τη LED μπάρα των φώτων του πίσω μέρους του αυτοκινήτου. Η κυκλοφορία του σπορ μοντέλου περιορισμένης παραγωγής θα γίνει κάποια στιγμή το επόμενο έτος και θα φέρει τόσο κινητήρα εσωτερικής καύσης, όσο και αμιγώς ηλεκτρικό σύνολο.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Alfa Romeo, Jean-Philippe Imparato, έχει επιβεβαιώσει ότι το μοντέλο θα είναι πολύ συναρπαστικό, πολύ ακριβό, και πολύ επιλεκτικό. Η Giulia SWB Zagato αναμένεται να βασίζεται στην Giorgio πλατφόρμα της Giulia, και όπως υποδηλώνει το όνομα θα διαθέτει κοντό μεταξόνιο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...