Στην CES η Toyota Boshoku παρουσιάζει δύο διαφορετικά πρωτότυπα που μας δείχνουν το πως θα είναι τα εσωτερικά των αυτόνομων αυτοκινήτων του αύριο.

Το πρώτο ονομάζεται MX221 και έχει σχεδιαστεί για αυτόνομα οχήματα επιπέδου 4 και έτσι διαθέτει τιμόνι. Έχει τέσσερις διαμορφώσεις, με την MX Pass να διαθέτει 4 θέσεις σε κλασσική διάταξη, η MX Plus έχει τέσσερις θέσεις τοποθετημένες αντικρυστά, η ΜΧ Prime εστιάζει στη πολυτέλεια, ενώ η MX Access υποστηρίζει αναπηρικό αμαξίδιο.

Το πρωτότυπο εξοπλίζεται με μια τεχνολογία που με χρήση καμερών και αισθητήρων στα καθίσματα, καταλαβαίνει την θέση, το μέγεθος και την στάση του σώματος των επιβατών, ρυθμίζοντας αυτόματα το κάθισμα και την ζώνη ασφαλείας ώστε αυτός να κάθεται πιο άνετα, ενώ ο αυτόματος κλιματισμός παρακολουθεί την θερμοκρασία γύρω από τον κάθε επιβάτη, θερμαίνοντας ή ψύχοντας την περιοχή αυτή.

Επιπλέον διαθέτει μια τεχνολογία που ανιχνεύει τα συναισθήματα των επιβατών, προσαρμόζοντας κατάλληλα το σύστημα κρυφού φωτισμού, αλλά και ψεκάζοντας ένα άρωμα, ώστε να κάνει τους επιβάτες να ηρεμήσουν και να διώξουν το άγχος. Τέλος υπάρχει UV-C συσκευή απολύμανσης, αναδιπλούμενο σύστημα ψυχαγωγίας, φωτιζόμενα πάνελ και άλλα.

Το δεύτερο πρωτότυπο ονομάζεται Moox και έχει σχεδιαστεί για πλήρως αυτόνομα οχήματα επιπέδου 5, με τις οθόνες να παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο εσωτερικό του. Μια σειρά από αισθητήρες στα καθίσματα καθορίζουν τα επίπεδα κόπωσης και άγχους του οδηγού και το αυτοκίνητο προσαρμόζεται κατάλληλα (αλλάζοντας τη μουσική, το άρωμα και τον φωτισμό) ώστε οι επιβάτες να χαλαρώσουν.

Επίσης οι επιβάτες μπορούν να παίξουν παιχνίδια χρησιμοποιώντας τα χέρια τους ως χειριστήρια, χάρη στη τεχνολογία αναγνώρισης χειρονομιών.