Είναι τόσο εύκολο να κλέψει κάποιος τα φωτιστικά σώματα μιας Porsche Panamera

Σχετικά άρθρα

Εδώ και χρόνια εκατοντάδες Porsche Panamera και Cayenne έχουν πέσει “θύματα” ληστείας, με ληστές να κλέβουν τα φωτιστικά τους σώματα και στο ακόλουθο video θα δεις πόσο εύκολο είναι αυτά να κλαπούν.

Τα φωτιστικά σώματα δεν είναι βιδωμένα πάνω στο αυτοκίνητο αφού πιάνονται με ειδικά κλιπς και αρκεί κάποιος να τα τραβήξει με δύναμη προκειμένου να τα αφαιρέσει από το αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με την Porsche, όλες οι Panamera που κατασκευάστηκαν μέχρι το 2018 έχουν το συγκεκριμένο πρόβλημα. Από το 2019 η γερμανική εταιρία πρόσθεσε βίδες για τη συγκράτηση των φωτιστικών σωμάτων.

Εκτός από την υψηλή τους αξία ως ανταλλακτικά, πολλοί κλέβουν τα φώτα για να τα χρησιμοποιήσουν ως λύση φωτισμού για καλλιέργεια μαριχουάνας σε εσωτερικούς χώρους, μιας και τα φωτιστικά σώματα εκπέμπουν μεγάλη θερμότητα αλλά και αρκετό φως, καταναλώνοντας ταυτόχρονα πολύ λίγη ενέργεια.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...