Έτσι θα μοιάζει η έκδοση παραγωγής του νέου Toyota C-HR [Renderings]

Σχετικά άρθρα

Πριν ένα μήνα η Toyota αποκάλυψε την Prologue έκδοση (λέγε με concept) του νέου C-HR, και οι γραφίστες του ρώσικου μέσου Kolesa ετοίμασαν δύο rendering φωτογραφίες που μας δείχνουν πως θα μοιάζει η δεύτερη γενιά του του δημοφιλούς ιαπωνικού SUV.

Τα αποκαλυπτήρια της έκδοσης παραγωγής του μοντέλου θα γίνουν μέσα στους επόμενους μήνες, με την Toyota να επιβεβαιώνει ότι το νέο C-HR θα είναι διαθέσιμο με το γνωστό υβριδικό σύνολο (HEV) απόδοσης 194 ίππων, αλλά σε αυτό θα προστεθεί και ένα plug-in υβριδικό (PHEV) σύνολο.

Το τελευταίο λογικά θα είναι το ίδιο που είδαμε στο νέο Prius, που συνδυάζει έναν ισχυρό ηλεκτροκινητήρα/γεννήτρια (τοποθετημένο εμπρός) απόδοσης 163 ίππων (120 kW), με τον 2,0-λιτρο Dynamic Force θερμικό κινητήρα, απόδοσης 151 ίππων (111 kW). Η συνδυαστική τους απόδοση στο Prius είναι 223 άλογα (164 kW) και φέρει μια νέα μπαταρία ιόντων λιθίου, χωρητικότητας 13,6 kWh.

Διάβασε περισσότερα

Επίσημο: Toyota C-HR Prologue με plug-in υβριδικό σύνολο

Πηγήkolesa.ru

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...

Η PEVE μετονομάζεται σε Toyota Battery

Όπως ανακοινώθηκε από την Toyota στις 5 Μαρτίου 2024, η Primearth EV Energy (PEVE) έγινε εξ ολοκλήρου θυγατρική της ιαπωνικής εταιρίας, μετά την εξαγορά...
Autoblog.gr