Η Toyota κατασκεύασε μόλις 500 GRMN Yaris, όλα για την αγορά της Ιαπωνίας και κάποιος πλήρωσε 18.165.000 γιεν (129.000 ευρώ) για να κάνει ένα δικό του. Το αυτοκίνητο βγήκε σε δημοπρασία, έχοντας διανύσει 66 χιλιόμετρα και διαθέτει το Circuit Package. Η αρχική τιμή του αυτοκινήτου στην Ιαπωνία ήταν 8.467.000 γιεν (60.050 ευρώ).

Το Circuit πακέτο επικεντρώνεται στην απόδοση του αυτοκινήτου στη πίστα, διατίθεται σε ένα ειδικό εξωτερικό ματ γκρι χρώμα και βγήκε σε περιορισμένη έκδοση 50 μονάδων, με την απόσταση από το έδαφος να είναι στα 120 χλστ.

Το αυτοκίνητο φορά τον 1.600άρη τρικύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα απόδοσης 268 ίππων και 390 Nm ροπής. Η κίνηση μεταφέρεται σε όλους τους τροχούς, με το GRMN Yaris να διαθέτει μηχανικά διαφορικά περιορισμένης ολίσθησης τόσο μπροστά όσο και πίσω, αντί των διαφορικών Torsen του στάνταρ αυτοκινήτου.

Ο κινητήρας του GRMN Yaris συνδυάζεται με ένα χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων, το οποίο διαθέτει πιο “σφιχτή” κλιμάκωση για καλύτερες επιταχύνσεις.

Συνεχίζοντας, το GRMN Yaris φέρει carbon καπό, οροφή και πίσω αεροτομή σπόιλερ, και μαζί με την αφαίρεση των πίσω καθισμάτων, η Toyota έχει επιτύχει μείωση βάρους περίπου 20 κιλών, σε σύγκριση με το GR Yaris.